Küre Soförler Ve Otomobilciler Odasi'nda Uykucu Güven Tazeledi

Kastamonu’nun Küre ilçesinde Soförler ve Otomobilciler Odasi’nin genel kurulunda Ismail Uykucu güven tazeledi.

Küre Soförler Ve Otomobilciler Odasi'nda Uykucu Güven Tazeledi
Küre Soförler ve Otomobilciler Odasi Olagan genel kurulu, Küre Belediye Baskanligi Toplanti Salonu’nda gerçeklestirildi.

Kurulda Baskan Ismail Uykucu güven tazeledi. Ismail Uykucu Baskanligi’nda yönetim kurulu asil üyeligine, Ugur Öz, Ahmet Namli, Resat Dinler, Erdal Atay, Ramazan Demirel ve Öncay Ersoy. Denetim kurulu asil üyeligine de Mahmut Özçelik, Fatih Ünlü ve Ahmet Özçelik seçildi.

Divan baskanligini KESOB Genel Sekreteri Ömer Faruk Livan’in yaptigi olagan genel kurula, Küre Kaymakami Mehmet Miraç Topaloglu, Küre Belediye Baskani Salih Turan, Ticaret Il Müdürlügü Bakanlik Temsilcileri Ümit Emre Sirin ve Ibrahim Kel, Daire Müdürleri, STK Baskan ve Yöneticileri, Siyasiler, IGM Üyeleri, Muhtarlar ve üyeler katildi.

Genel kurulda konusan Küre Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Ismail Uykucu, “20214 yilinda merhum baskanimiz Necmettin Öz abimizden devraldigimiz görevi 2 dönemdir basarili bir sekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Bu süre zarfinda yönetim ve denetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hiçbir aylik talep etmeden görevimizi elimizden geldigince sürdürmeye çalisiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA