Kula Soförler Odasi'nda Baskan Kirli 10 Oy Farkla Güven Tazeledi

Manisa’nin Kula ilçesinde önceki gün yapilan Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi Olagan Genel Kurulu’nda 3 aday listesi yaristi. 10 oy farkla yeniden baskanliga seçilen Oktay Kirli, güven tazeledi.

Kula Soförler Odasi'nda Baskan Kirli 10 Oy Farkla Güven Tazeledi
Kula Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi’nin Olagan Genel Kurulu, Kula Belediyesi Dügün Salonu’nda yapildi. Divan baskanligini Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Hasan Geriter’in yaptigi genel kurul, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Denetim ve yönetim kurulu faaliyet raporlarinin okunmasinin ardindan adaylar birbirlerine basarilar diledi. Mevcut baskan Oktay Kirli ve Ahmet Gürkan ile Dogan Durgut’un yaristigi seçimlerde toplam 389 oy kullanildi. 5 oyun geçersiz sayildigi seçimde, 176 oy alan mevcut baskan Oktay Kirli yeniden baskanlik görevine seçilip güven tazelerken, Ahmet Gürkan 166 oy, Dogan Durgut ise 42 oyda kaldi.

Seçim sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan Oktay Kirli ve ekibi büyük mutluluk yasarken, oyun havasi esliginde sevinç yasadilar.
Kaynak: İHA