Ordu'ya 'Yilin En Iyi Ve Nitelikli Kültür Sanat Sezonu Geçiren Belediyesi' Ödülü

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Sehir ve Kültür Baskanliklari tarafindan düzenlenen "AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’ne katildi. Ordu Büyüksehir Belediyesi, 250 belediyenin katildigi kongrede “Yilin en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu düzenleyen belediyesi” ödülüne layik görüldü.

Ordu'ya 'Yilin En Iyi Ve Nitelikli Kültür Sanat Sezonu Geçiren Belediyesi' Ödülü
AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Sehir ve Kültür Baskanliklari tarafindan Ankara Kizilcahamam’da “AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi" düzenlendi.

Yerel yönetimlerin kültürel çiktilarinin degerlendirildigi ve sonraki yillarin kültür-sanat faaliyetlerinin yol haritasinin çikarildigi kongreye Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Hilmi Güler ile birlikte bazi ilçe belediye baskanlari ve Ordu Büyüksehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Baskani Mehmet Altun da katildi.

Kongrede AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Sehir ve Kültürden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Çigdem Karaaslan, AK Parti Grup Baskanvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakani Mahir Ünal, AK Parti Genel Baskan Yardimcilari Mustafa Sen ve Hamza Dag’in yani sira yazar, tarihçi, kültür ve sanat insanlari konusma yapti.

Ordu’da yapmis oldugu kültür-sanat faaliyetlerini 7’den 70’e herkesle bulusturan ve bu çalismalari ile “Yilin en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu düzenleyen belediyesi” ödülünü almaya hak kazanan Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Hilmi Güler, ödülü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Genel Baskan Yardimcilari Çigdem Karaaslan ve Mustafa Sen’in elinden aldi. Baskan Güler, kendilerini ödüle layik gören herkese tesekkürlerini sundu.
Kaynak: İHA