Fadiloglu'ndan, Egitimin Niteligini Arttiracak 5 Imza

Sehitkamil Belediyesi tarafindan organize edilen egitim, bilim, kültür, sanat, spor alaninda ögrencilerin akademik ve sosyal yasamina dogrudan katki sunacak 5 farkli protokolün imzalari kurumlar arasi is birligi çerçevesinde atildi.

Fadiloglu'ndan, Egitimin Niteligini Arttiracak 5 Imza
Farkli 5 protokolü art arda imzalayan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Bu organizasyonlarda emegi geçen tüm ekip arkadaslarimiza, kurum yöneticilerimize yürekten tesekkür ediyorum. Protokollerimizin hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Egitimin her alanina büyük destek veren Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, farkli kademelerde ögrenim hayatini sürdüren çocuklarin ve gençlerin çok yönlü gelisimine katki saglayacak proje ve çalismalari pes pese hayata geçirmeye devam ediyor. Kamil Ocak Spor Lisesi ve Vehbi Dinçler Fen Lisesi’nde yürütülen egitim, bilim, spor ve sosyal faaliyetlerinin gelistirilmesine yönelik imzalanan protokollerin yani sira ortaokullar ve lisesiler arasi bilgi yarismalari ile Malazgirt 1071 sinema filmi is birligi protokolleri, imza altina alindi.

Ibrahimli Spor Merkezi’nde gerçeklestirilen Kurumlar Arasi Isbirligi Protokolleri Imza Töreni’ne, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Yagci, Gaziantep Gençlik ve Spor Il Müdür Vekili Levent Demir, Okul Sporlari Sube Müdürü Burak Anlatici, Kamil Ocak Spor Lisesi Müdürü Erkan Çolak ve Vehbi Dinçerler Fen Lisesi Müdürü Servet Özgül ile çok sayida ögrenci katildi.

Protokollerimizin hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum

Protokol imza töreni sonrasi konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Sehitkamil Belediyesi olarak göreve geldigimiz andan itibaren egitimin her noktasina destek vermeye devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de Allah imkan verdigi takdirde bunu devam ettirecegiz. Bugün, 5 farkli protokol imzaladik. Bu protokoller hakikaten sonuç alabilecegimiz isler. Özellikle Spor Lisesi Müdürümüz ile görüstügümüzde o çocuklarin bir an önce spor ile bulusmasi ve mevcut BESYO mezunlarinin yaninda stajyer gibi çalisiyor olmalari, onlari hem hayata kazandiracak hem de pratiklerini arttiracak. Bu da bizim için önemli. Vehbi Dinçerler Fen Lisesi ögrencilerini basarilarindan dolayi tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum. Ulusal ve uluslararasi arena da çok güzel projeler hayata geçiriyorlar. Bu nokta da bundan sonraki yapacaklari projelere destek verebilmek adina Milli Egitim Müdürlügümüz, Valiligimiz ve okul müdürümüz ile yapmis oldugumuz çalisma neticesinde destek verecegiz. Yollarinin açik olmasini diliyorum. Daha nice projelerde hem sehrimizi hem de ülkemizi en iyi sekilde temsil etsinler insallah. Diger taraftan Gençlik ve Spor Il Müdürlügümüze gerçekten çok tesekkür ediyorum. Sporun her noktasinda yapmis oldugumuz faaliyetlerde bizlere büyük destekleri var. Bu tür çalismalarimizda da vermis olduklari desteklerle daha da ileriye gidecegimize inaniyorum. Tabi Milli Egitim Müdürlügümüz, bizim olmazsa olmazimiz. Bütün protokollerimizde, Milli Egitim Müdürlügümüzün imzasi var. Gerçekten gelecegimizin teminati olan gençlerimizin, çocuklarimizin egitimi noktasinda ve daha ileriye gidebilmeleri adina her türlü destekte onlarin yanindayiz ve yanlarinda olmaya devam edecegiz. Bu organizasyonlarda emegi geçen tüm ekip arkadaslarimiza, kurum yöneticilerimize yürekten tesekkür ediyorum. Protokollerimizin hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” seklinde konustu.

Kamil Ocak Spor Lisesi is birligi protokolü

Sehitkamil Belediyesi, Gaziantep Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, Sehitkamil Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Gaziantep Kamil Ocak Spor Lisesi arasinda imzalanan is birligi protokolüyle Sehitkamil ilçesinde gerçeklestirilen gençlik ve spor faaliyetlerinin niteligini gelistirmek ve spor kültürünün tabana yayilmasini saglamak, Kamil Ocak Spor Lisesi’nde ögrenim gören ögrencilerin; mesleki, akademik ve is tecrübesine katkida bulunmak amaçlanmaktadir.

Vehbi Dinçerler Fen Lisesi is birligi protokolü

Sehitkamil Belediyesi, Sehitkamil Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesi arasinda imzalanan is birligi protokolüyle Bilim Sehitkamil’de egitim gören ögrenciler ile Vehbi Dinçerler Fen Lisesi’nde egitim gören ögrencilerin bilimsel, sanatsal ve kültürel faaliyetlerinin niteligini gelistirmek ve ögrencilerin, mesleki akademik basarilarina katki saglamak, protokol kapsaminda yürütülecek çalismalarla ulusal-uluslararasi düzeydeki yarismalar, projeler, ögrencilerde tasarim, ürün ve proje gelistirme konularinda katki saglamak amaçlanmaktadir.

Ortaokullar arasi bilgi yarismasi protokolü

Sehitkamil Belediyesi, Sehitkamil Kaymakamligi ve Sehitkamil Ilçe Milli Egitim Müdürlügü arasinda imzalanan is birligi protokolüyle Sehitkamil ilçesinde ögrenim görmekte olan tüm resmi ve özel ortaokul ögrencilerine yönelik bilgi yarismasi düzenlenecektir. Ögrencilerin akademik güdülenmelerine katki saglamak, ögrencilerin okula olan ilgilerini artirmak, okulunu ve kendilerini temsil edebilme güçleri kazanmalarini saglamak amaçlanmaktadir.

Liseler arasi bilgi yarismasi protokolü

Sehitkamil Belediyesi, Sehitkamil Kaymakamligi ve Sehitkamil Ilçe Milli Egitim Müdürlügü arasinda imzalanan is birligi protokolüyle Sehitkamil ilçesinde ögrenim görmekte olan tüm resmi ve özel lise ögrencilerine yönelik bilgi yarismasi düzenlenecektir. Ögrencilerin akademik basarilarina katki saglamak, hizli düsünme becerilerini gelistirmelerini, bilgilerini taze tutmalarini, yeni bilgiler edinmelerini, zihinlerini çalistirmalarini ve eglenmelerini saglamak amaçlanmaktadir.

“1071 Malazgirt” sinema filmi protokolü

Sehitkamil Belediyesi ve Sehitkamil Ilçe Milli Egitim Müdürlügü arasinda imzalanan is birligi protokolüyle Sehitkamil ilçesinde egitim-ögretim faaliyetlerini sürdüren devlet liselerinde ögrenim gören 11. ve 12. sinif ögrencilerinin, Anadolu’nun kapilarinin Türklere açilmasini saglayan Malazgirt Savasi’ni konu alan ‘Malazgirt 1071’ filmini izlemeleri ve bu sayede Türk tarihi konusunda bilgi ve ilgilerinin artmasinin saglanmasi amaçlanmaktadir.
Kaynak: İHA