Muharrem Ince Açiklamasi 'Çok Gizli Oyumuz Var'

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, “Partimize insanlari davet edin. Emin olun çok gizli oyumuz var. Üyelige bakmayin siz. Emin olun gençler ve kadinlardan çok oy alacagiz. Bunu görüyorum” dedi.

Muharrem Ince Açiklamasi 'Çok Gizli Oyumuz Var'
Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, bir dizi ziyaret ve açilis Adana’ya geldi. Ilk olarak kentteki bir otelde gazetecilerle bulusan Ince, ardindan merkez Çukurova ilçesine bagli Beyazevler Mahallesi’ndeki Memleket Partisi Çukurova ilçe binasinin açilisini yapti.

Burada konusan Muharrem Ince, üye sayisina bakilmaksizin gizli oylarinin oldugunu belirterek, “Partimize insanlari davet edin. Emin olun çok gizli oyumuz var. Üyelige bakmayin siz. Birakin baska partide üye olsun. Hiç caninizi sikmayin. Siz sonuca bakin. Emin olun gençler ve kadinlardan çok oy alacagiz. Bunu görüyorum” diye konustu.

Türkiye’yi üretim üssü haline getirmek için çalisacaklarini söyleyen Ince, “Türkiye’yi yeniden kendi kendine yetebilen ülkelerden yapabilmek, egitimini nitelikli hale getirebilmek için, medyasini özgür kilabilmek, üniversitesini konusan üniversite yapabilmek, dis politikasini basi dik, onurlu bir Türkiye yapabilmek için, tariminda tarlalarindan bereket fiskirtmak için, fabrikalarinin dumanini tüttürmek için, hayallerini Kanada’da, Almanya’da degil Adana’da, Ankara’da, İçel’de, Istanbul’da kurabilmeler için beraber çalisacagiz” dedi.

Konusmalarin ardindan Ince, Memleket Partisi Çukurova Ilçe Binasi’nin açilis kurdelesini gençlere kestirdi. Ince, açilisin ardindan İçel’e gitti.
Kaynak: İHA