Baskan Sahiner'den OSB'ye Yatirim Yapacak Is Adamlarina Açik Çek Açiklamasi 'Her Türlü Destege Hazirim'

Çorum’un Sungurlu ilçesinde 15 yil Sanayi ve Ticaret Odasi Baskanligi yapan ve sonrasinda da Organize Sanayi Bölgesi’ne katki saglayan Sungurlu Belediye Baskani Abdülkadir Sahiner, yatirimci is adamlarina her türlü destege hazir olduklarini söyledi.

Baskan Sahiner'den OSB'ye Yatirim Yapacak Is Adamlarina Açik Çek Açiklamasi 'Her Türlü Destege Hazirim'
Sungurlu OSB’ye yatirim yapacak olan sanayicilere belediye olarak her türlü destegi vermeye hazir olduklarini belirten Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner, “Bacasi tüten her bir fabrika, maddi kazanç sagladigi gibi bir yandan da yarinlarimizi sekillendirecek, gençlerimizin yarinlara umutla bakmasina vesile olacaktir" dedi.

Baskan Sahiner, Sungurlu’nun issizlik nedeniyle yillar içerisinde sürekli göç verdigini hatirlatarak, "251 bin Sungurlulu memleketinden kopmus, as, is derdine gurbete göçmüs. Bu duruma artik bir son vermemiz gerekiyor. Sungurlu’nun istihdama ihtiyaci var. Göreve geldigim günden beri bunun mücadelesini veriyorum. Konum itibariyla adeta Türkiye’nin bölgeler arasi baglanti noktasi olan ilçemiz, siyasi çatismalar yüzünden hep arka planda kaliyor. Bu durumu tersine çevirmek Sungurlu’yu ve Sungurlu’nun çocuklarini hakkettigi seviyeye getirmek için gerekirse ömür tüketiriz. Bu nedenle çagrimdir. Tüm sanayici, is insanlarimiza sesleniyorum. Sungurlu OSB’ye yatirim yapmak isteyen, istihdama katkida bulunacak, Sungurlu’nun önünü açacak herkese açik çek veriyorum. Her türlü destegi belediye olarak saglayacagim" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA