Vali Çiçek Açiklamasi 'Birlik Ve Beraberlik Afyonkarahisar'i Baska Bir Yere Tasiyor'

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’da bürokratlar olarak herkesin bir birini sevdigini kaydederek, “Birbirimizle sürekli istisare halindeyiz. Birlik ve beraberlik Afyonkarahisar’i baska bir yere tasiyor” dedi.

Vali Çiçek Açiklamasi 'Birlik Ve Beraberlik Afyonkarahisar'i Baska Bir Yere Tasiyor'
Afyonkarahisar Valiligi tarafindan ‘Hayatim Iletisim Çalistayi’ gerçeklestirildi.

Türkiye’nin yakindan tanidigi isimler, il müdürleri ve valilik personeline çesitli konularda egitimler verdi. Egitim öncesi konusan Vali Çiçek, birlik beraberlik ruhu ile kentte güzel isler ortaya çiktigina dikkat çekerek, “Bugün bizlerle olduklari için Mehmet Aydin, Umut Öztürk, Ayhan Güngör ile Ekin Olcayto’ya çok tesekkür ediyorum. Göreve basladigim ilk günlerde yine bu ekip Emre Gölü çevresinde kamp yapmisti. O günkü paylasimlar Afyonkarahisar’in tanitimi noktasinda çok etkili olmustu. Afyonkarahisar’da bürokratlar olarak birbirimizi gerçekten seviyoruz. Birbirimizle sürekli istisare halindeyiz. Birlik ve beraberlik Afyonkarahisar’i baska bir yere tasiyor” dedi.

Çalistayda haber spikerleri Ekin Olcayto ve Mehmet Aydin, Radyo programcilari Umut Öztürk ve Ayhan Güngör, etkili iletisim, kelimelerin gücü ve iletisimde bizlere yansimalari, beden dili, hitabet, Türkiye’de Sosyal Medyanin hayatimiza etkisi ve kullanimi, iletisim hatalari, iletisimde ikna, heyecan yönetimi ve özgüvenli olma, duygusal korkular gibi farkli basliklarda sunumlar gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA