Kuaföre Silahli Saldiri Açiklamasi 1'I Agir 6 Yarali

Küçükçekmece’de bir kuaför dükkani silahli kisi veya kisiler tarafindan kursunlandi. Kuaför dükkâninda bulunan 6 kisi de yaralanarak hastaneye kaldirildi. Yaralilardan bir kisinin de durumunun agir oldugu ögrenildi.

Kuaföre Silahli Saldiri Açiklamasi 1'I Agir 6 Yarali


Olay saat 23.45’te Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Sahin Caddesi üzerinde bulunan bir kuaför dükkani üzerinde yasandi. Iddiaya göre cadde üzerinde bulunan kuaför dükkani araba ile gelen kimligi belirsiz kisi veya kisiler tarafindan kursunlandi.

Kuaför dükkâninda bulunan 6 kisi yaralandi. Silah seslerini duyan vatandaslar durumu polis ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilari ambulansla hastaneye kaldirdi.

1’I AGIR 6 KISI YARALANDI

Olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede genis güvenlik önlemleri alarak olay yeri inceleme çalismasi gerçeklestirdi. Yaralanan 6 kisiden 1’inin durumunun agir oldugu ögrenildi. Olayi gerçeklestirerek kaçanlar ise her yerde araniyor.

"ABILERINI VURMUSLAR"

Silah seslerini duyan bir kisi de "Berbere sikmislar tam olarak biz de bilmiyoruz. Saldiri erkek kuaförüne oldu. Aralarinda hasimlik var. Abilerini vurmuslar. Tam olarak biz de hepsini bilmiyoruz" dedi.

Olayla ilgili inceleme çalisma devam ediyor.

(Davut Has - Mehmet Furkan Dogan - Veysel Ensar Gökcegözog - Medeni Topaloglu / IHA)
Kaynak: İHA