Baskan Günel; 'Millet Ittifaki Kusadasi'nda Omuz Omuza Çalisiyor'

Kusadasi Belediyesi’nin Mart ayi olagan meclis toplantisi öncesi Millet Ittifaki’nin grup toplantisina bu kez IYI Parti Kusadasi Ilçe Baskanligi ev sahipligi yapti. Toplantida, Belediye Baskani Ömer Günel, Millet Ittifaki’nin Kusadasi’nda omuz omuza çalistigini belirtti.

Baskan Günel; 'Millet Ittifaki Kusadasi'nda Omuz Omuza Çalisiyor'


Millet Ittifaki’nin Kusadasi’ndaki bilesenleri, Kusadasi Belediye Meclisi’nin Mart ayi olagan toplantisi öncesi IYI Parti Kusadasi Ilçe Baskanligi’nda bulustu. IYI Parti Kusadasi Ilçe Baskani ve IYI Partili Meclis Üyesi Hayati Atli’nin baskanliginda gerçeklesen grup toplantisina Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, belediye baskan yardimcilari, CHP Kusadasi Ilçe Baskani Mehmet Gürbilek ve CHP ile IYI Partili Meclis üyeleri katildi.

Toplantidan önce CHP Kusadasi Ilçe Baskani Mehmet Gürbilek ile IYI Parti Kusadasi Ilçe Baskani Hayati Atli, 6 partinin genel baskani tarafindan imzalanan ‘Güçlendirilmis Parlamenter Sistem’ mutabakat metninin Türkiye için hayirli olmasi temennisinde bulundu. Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel de “Millet ittifaki Kusadasi’nda omuz omuza çalisiyor” dedi.



Kusadasi’nda Millet Ittifaki’nin büyük bir uyum içerisinde oldugunu belirten IYI Parti Kusadasi Ilçe Baskani Hayati Atli, “Millet Ittifaki olarak yola çiktigimiz günden bugüne kadar, hedefe yönelik yaptigimiz çalismalarla milletimizin gönlünde taht kurduk. Belediye Baskanimiz Sayin Ömer Günel, büyük bir siyasi nezaket göstererek grup toplantisinin IYI Parti ev sahipliginde yapilmasini sagladi. Kendisine çok tesekkür ediyorum. Kusadasi’nda CHP ve IYI Parti arasindaki uyumu bozmaya kimsenin gücü yetmez” diye konustu.



CHP Kusadasi Ilçe Baskani Mehmet Gürbilek ise “Millet Ittifaki olarak Kusadasi’nda birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kutuplasmayi degil, istisare ve uzlasmayi esas aliyoruz. Millet Ittifaki’nin uyumu Kusadasi’ni güçlü kiliyor. Aydin Büyüksehir Belediyemiz ile Kusadasi Belediyemiz yaptigi çalismalar ve hizmetler ile kentimizin gelecegini insa ediyor. Millet Ittifaki olarak adim adim iktidara yürüyoruz. Bizlere olan inanç ve güven büyüyor. Millet Ittifaki iktidarinda ülkemiz demokrasi, adalet ve refah yönünden aydinlik yarinlara kavusacak” dedi.

Kaynak: İHA