Usak'ta Alkollü Sürücü Dehseti Açiklamasi 1'I Agir 2 Kisi Yaralandi

Usak’ta alkollü bir sürücünün kullandigi otomobil kontrolden çikarak yol kenarinda bulunan Milli Egemenlik Parki’nin duvarina çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan araç aydinlatma diregini de devirdi. Ayrica araçta yolcu olarak seyir halinde olan bir kisi de agir yaralanarak hastaneye kaldirildi.

Usak'ta Alkollü Sürücü Dehseti Açiklamasi 1'I Agir 2 Kisi Yaralandi
Kaza, saat 03.00 sularinda Usak’ta Ankara - Izmir Karayolu Gazi Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Mehmet Kahraman, hakimiyetindeki 64 LL 607 plakali Opel Astra otomobilin kontrolünü kaybetti. Kontrolü kaybolan araç yol kenarinda bulunan Milli Egemenlik Parki’nin istinat duvarina çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan araç yol kenarindaki aydinlatma diregine çarparak diregi devirdi. Kaza yerine ihbarlar sonrasinda polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Saglik ekipleri, araçta yolcu olarak seyir halinde olan Yasin Tosbiyik’i Usak Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirdi.

Alkollü sürücünün ehliyeti olmadigi tespit edildi

Öte yandan araç sürücüsü Mehmet Kahraman’in da alkollü oldugu tespit edilirken ehliyeti bulunmadigi da ögrenildi. Sürücü Kahraman da saglik ekiplerince özel bir hastaneye kaldirildi. Kazayla ilgili ekiplerce sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA