Tekirdag'da 50 Kisilik Dans Toplulugunun Gösterisi Nefes Kesti

Tekirdag’da 50 kisilik dans toplulugunun ‘Nefes’ isimli gösterisi büyük begeni topladi.

Tekirdag'da 50 Kisilik Dans Toplulugunun Gösterisi Nefes Kesti
Süleymanpasa Belediyesi Konservatuvari bünyesinde olusturulan Pasa Halk Danslari Toplulugu tarafindan Yahya Kemal Beyatli Kültür Merkezi’nde Nefes isimli gösteri sahnelendi. Tamami Süleymanpasa’da yasayan 48 genç ve 2 egitmen olmak üzere 50 kisiden olusan dev kadro, seyrine doyum olmaz bir gösteri gerçeklestirdi. Gösteri, izleyiciler tarafindan ayakta alkislandi.

Dans toplulugunu ayakta alkislayan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, Süleymanpasali gençlere imkan verildiginde büyük basarilara imza atacaklarinin altini çizerek, “Bu gösteriler bizlere Süleymanpasa’nin gençlerinin kendilerine firsat verildiginde neler basarabileceklerini açik bir sekilde göstermistir. Bir yila yakin bir süredir çok ciddi bir emegin verildigine bizzat sahit oldugum. Nefes isimli bu dans gösterisinin ortaya çikmasinda, bu gençlerin yetismesinde büyük emekleri olan egitmenlerimize ve Pasa Halk Danslari Toplulugu projesinin hayata geçmesi için çok çalisan Belediye Baskan Yardimcimiz Sabri Çinar’a tesekkür ediyorum. Kisa süre içinde Trakya’da, daha sonra Türkiye’de, sonra yakin komsu ülkelerimizde ve nihayetinde bütün dünyada Süleymanpasa’mizin adini gururla duyuracaklarina gönülden inandigim gençlerimizi tebrik ediyorum. Özellikle kiyafet konusunda da çok ciddi emekler verildi.

Gençlerimizin kendilerini gelistirmeleri için gereken imkânlari Süleymanpasa Belediyesi olarak hayata geçirmeye devam edecegiz” diye konustu.

Baskan Yüksel gösteri grubuna tatil sözü de verdi.
Kaynak: İHA