Giresun'da Dereye Uçan Otomobilde Can Pazari Yasandi

Giresun Etbasoglu mevkiinde sürücüsünün kontrolünden çikan otomobilin dereye uçtugu kazada can pazari yasandi. Otomobildeki 2 kisi Giresun Belediyesi Itfaiye ekipleri, AFAD ve vatandaslarin yardimiyla bellerine baglanan halatla çekilerek kurtarildi.

Giresun'da Dereye Uçan Otomobilde Can Pazari Yasandi
Kaza, aksam saatlerinde Giresun merkeze bagli Etbasoglu mevkiinde meydana geldi. Dereli istikametinden Giresun istikametine seyir halinde bulunan otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Aksu deresine uçtu. Kazayi yarali olarak atlatanlar dere ortasinda mahsur kaldi. Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine gelen Giresun Belediyesi Itfaiye ekipleri, AFAD ve vatandaslar kuvveti akinti nedeniyle derenin ortasindaki araci halatlarla güvene alirlarken, araçtakiler de aracin üzerinde kurtarilmayi bekledi. Yapilan çalismalar sonucu yaralilar sedyeye baglanarak ve sirtta tasinarak kurtarildi.

Saglik durumlari iyi olan yaralilar kontrol Giresun Egitim ve Arastirma Hastanesine götürüldü. Azgin deredeki kurtarma anlari ise cep telefonu kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA