Çarpisan Araçlarin Savrulurken Çikardigi Kivilcimlar Güvenlik Kamerasinda

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve akillara durgunluk veren kazada, sürücüsünün sollama esnasinda kontrolden çikan araç yanindan geçmeye çalistigi otomobile çarpti. Çarpisma esnasinda

Çarpisan Araçlarin Savrulurken Çikardigi Kivilcimlar Güvenlik Kamerasinda
araçlarin savrularak kivilcimlar çikardigi anlar ise saniye saniye güvenlik kameralarina yansirken, kazada bir kisi yaralandi.

Kaza, Bolvadin-Çay karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çay ilçesi istikametine dogru seyir halinde olan S.R.Y., idaresindeki 03 VE 588 plakali otomobil önünde seyir eden M.A., yönetimindeki 03 AAR 323 plakali otomobili sollamak istedi. Bu sirada aracinin direksiyon hakimiyetini kaybeden S.R.Y.’nin kullandigi araç kontrolden çikarak diger otomobile yan kismindan çarpti. Çarpismanin etkisi ile kivilcimlar çikararak savrulan araçlar yaklasik 50 metre sürüklenip sarampole girerek durabildi. Kazada sürücülerden S.R.Y., yaralanirken, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ambulans ile Bolvadin Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Bir is yerinin güvenlik kameralarina yansiyan kazada, çarpismanin etkisi ile ortaya çikan kivilcimlar ise kazanin siddetini gözler önüne serdi.

Kazanin ardindan Bolvadin Ilçe Jandarma Komutanligi’na bagli ekipler tarafindan inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA