Güngör Arslan Cinayetinde Adliyeye Sevk Edilen 4 Kisiden 2'Si Tutuklandi

Kocaeli’de bir internet haber sitesinin sahibi olan gazeteci Güngör Arslan’in öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen 4 kisiden Ramazan Ö. ve Burhan P. tutuklandi.

Güngör Arslan Cinayetinde Adliyeye Sevk Edilen 4 Kisiden 2'Si Tutuklandi
Olay, 19 Subat günü Kocaeli’nin Izmit ilçesi Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak’ta bulunan is yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, internet haber sitesinin sahibi Güngör Arslan, is yerinde bir sahis tarafindan silahli saldiriya ugradi. Kursunlarin isabet ettigi Arslan kanlar içinde yere yigilirken, olayi gerçeklestiren kisi ise olay yerinden kaçti. Durumu gören is arkadaslarinin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen ekipler, agir yarali olan gazeteci Güngör Arslan’i Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Hastanede yapilan tüm müdahaleye ragmen Arslan kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Polis ekiplerinin çalismasi neticesinde olay günü silahiyla beraber yakalanan Ramazan Ö.’nün ardindan olayla ilgisi bulundugu tespit edilen Burhan P., Kenan Y. ve bir kadin süpheli Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

Yapilan islemlerin ardindan ismi ögrenilemeyen bir kadin ve Kenan Y. adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Ramazan Özkan ve Burhan Polat tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA