Korkutan Fabrika Yangini 2 Saat Sonra Kontrol Altina Alindi

Sakarya’nin Sögütlü ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki ambalaj, plastik atik geri dönüsüm fabrikasinda çikan yangin yaklasik 2 saatlik çalismalarin ardindan kontrol altina alindi. 16 araç ve 36 personelin müdahale ettigi yanginda sogutma çalismalari sürüyor.

Korkutan Fabrika Yangini 2 Saat Sonra Kontrol Altina Alindi
Yangin, Sögütlü OSB’de bulunan ambalaj, plastik geri dönüsüm fabrikasinin bir kisminda henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü çikti. Kisa sürede geceyi aydinlatan alevler korku dolu anlara sebep oldu. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayida itfaiye, polis ve tedbir amaçli saglik ekibi sevk edildi. Fabrikanin bir kismi adeta alev topuna döndü. Olay yerine gelen Sakarya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesine bagli 16 araç ve 36 personelin müdahale ettigi yangin, yaklasik 2 saat süren çalismalar neticesinde kontrol altina alindi.

Alevlerin yükseldigi anlar ise havadan da görüntülendi. Fabrikanin bir kismi ile içerisinde bulunan malzemeler yanarak kullanilamaz hale geldi. Büyük çapta maddi hasarin meydana geldigi yanginda ekiplerin sogutma çalismalari sürüyor. Konuyla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA