Ak Parti Mustafakemalpasa Gençlik Kollari Baskani Semih Türkcan'in Babasi Kalp Krizi Geçirerek Hayatini Kaybetti

Bursa’da Rumeli Halk Oyunlari ve Kültür Dernegi’nin düzenledigi “Kosova Özel Etkinligi’nde” kalp krizi geçiren , Mustafakemalpasa Ak Parti Gençlik kollari baskani Semih Türkcan’in babasi, ilçenin taninmis simalarindan olan Abdullah Türkcan yapilan tüm müdahalelere ragmen kaldirildigi hastande kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Ak Parti Mustafakemalpasa Gençlik Kollari Baskani Semih Türkcan'in Babasi Kalp Krizi Geçirerek Hayatini Kaybetti
Mustafakemalpasa ilçesinde Rumeli Halk Oyunlari ve Kültür Dernegi’nin düzenledigi “Kosova Özel Etkinligi” Belediye Dügün Salonu’nda saat 20:00’de baslayan etkinligin açilis konusmalari sirasinda çevresindekilere “fenalasiyorum” diyerek dügün salonu koridoruna çikan Türkcan kalp krizi geçirdi. Salonda bulunanlarin ihbari üzerine saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesi ile hayata dönen Türkcan 2.’nci kez kalp krizi geçirdi. Ambulansa götürülürken tekrar kalbi duran Türkcan’a uzun süren kalp masaji ve sok uygulamalari yapilarak ambulansa alindi. Hastaneye götürülürken yolda bir süre kalp masaji devam etti. Mustafakemalpasa Devlet hastanesine gelen Ak parti Bursa milletvekili Mustafa Esgin, Türkcan’ a müdahale edilen alana girdi, Esgin’in bir süre kalp masaji yaparak hastayi hayata döndürme çalismalarina yardimci oldugu ögrenildi.

Üzücü açiklama saat 23:00’te Mustafakemalpasa Devlet Hastanesinden geldi. Yapilan açiklamada ’’Tüm müdahalelere ragmen Abdullah Türkcan’in saat 22:50’de vefat ettigi belirtildi’’.

Öte yandan Türkcan’in daha önce kalp rahatsizligindan dolayi operasyon geçirdigi ve stent takildigi ve 59 yasinda oldugu ögrenildi. Vefat eden Abdullah Türkcan evli ve iki çocuk babasiydi.

Ayrica Türkcan’in 2012-2021 yillari arasi Rumeli dernek baskanligini yaptigi ögrenildi.

Yasanan üzücü olay sonrasi ise etkinlik iptal edildi.
Kaynak: İHA