Baskan Ömer Günel; 'Alnimizin Akiyla Hizmet Etmeye Devam Edecegiz'

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan’a yönelik olarak gerçeklestirilen silahli saldiriya sert tepki göstererek “Bizim yönetimimize kimse topla, tüfekle, silahla, tehditle herhangi bir is yaptiramaz. Alnimizin akiyla hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.

Baskan Ömer Günel; 'Alnimizin Akiyla Hizmet Etmeye Devam Edecegiz'


Kusadasi Belediye Meclisi Subat Ayi Olagan Toplantisi, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel baskanliginda Erkan Yücel Sahnesi’nde yapildi. Müdürlüklerden gelen ve komisyonlara havale edilen konularin ele alindigi toplantida Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Girne sehri ile kardes sehir olunmasina karar verildi.

Kusadasi’nin 40 kilometrelik sahil seridinde özellikle yaz sezonunda artan kirliligin önüne geçebilmek ve ziyaretçilere çok daha hijyenik bir tatil olanagi sunabilmek amaciyla Destek Hizmetleri Müdürlügünün 2 adet kumsal temizleme araci satin alinmasi talebi, Plan ve Bütçe Komisyonu raporu dogrultusunda oybirligi ile kabul edildi. Toplantida, Kusadasi Belediyesi’nin öz istiraklerinden olan Arya A.S’nin sermayesi, yapmakta oldugu ve yapmayi planladigi yatirimlarda kullanilmak üzere 3 milyon Türk Lirasi artirildi.

Toplantinin sonunda Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan’a yönelik olarak gerçeklestirilen silahli saldiri ile ilgili bir açiklama yapan Baskan Ömer Günel, ortada açik bir biçimde cana kast oldugunun altini çizerek söyle konustu: “Ne yazik ki saldiriyi gerçeklestiren meczubun kendini hakli çikarmak için yaptigi paylasimlari destekleyen bazi kisiler oldugunu görüyoruz. 3 yillik Kusadasi Belediyesi yönetimimiz sirasinda pek çok kez denetim geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Bütün bu denetimler neticesinde hakkimizda açilmis bir tek sorusturma dahi bulunmuyor. Ben bu saldiri ile ilgili olarak dedikodu üreten kisilere yalnizca empati yapmalarini tavsiye ediyorum. Ne zaman bir haksizliga ve iftiraya ugrarsaniz lütfen empati yapin. Pandemi demedik, deprem demedik, canimizi disimize taktik, Kusadasi’nda 25 yildir yapilmayani yaptik. Bütün bunlari görmezden gelerek bir meczubun iddialarini agzina dolayip dedikodu yapmak her seyden önce ayiptir, günahtir. Bizim yönetimimize kimse topla, tüfekle, silahla, tehditle, santajla is yaptiramaz. Bu görevi ahlakim ile bitirir 2 buçuk yilin sonunda da çeker giderim. Kimseye de eyvallahim olmaz. Allah’a bir tek can borcumuz var. Kimse bize böyle bir tehditle gelmesin. Bu meczup daha önce de belediye baskanligi yapan bir sahsa benzer bir saldirida bulundu. Bu saldiri üzerinden dedikodu üreten kisiler de sunu söylemek istiyorum ki, ayni sey sizlerin de basina gelebilir.”
Kaynak: İHA