Aç Kurtlar Köye Indi

Ardahan’da kar yagisinin ardindan etkili olan dondurucu soguklar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan aç kurtlar sürü halinde yiyecek aramak için yerlesim yerine indi.

Aç Kurtlar Köye Indi
Ardahan’in Çildir ilçesine bagli Kenardere köyünde bir evin güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde 8-10 kurttan olusan sürünün yiyecek aramak için yerlesim yerine indigi görüldü.

30 Ocak Pazar gecesi saat 01.00 sularinda köy muhtari Evren Aksu’ya ait evin bahçesine gelen kurt sürüsünün yiyecek arama ani güvenlik kameralarina yansidi.

Güvenlik kameralarina saniye saniye yansiyan görüntülerde, köpekler için birakilan et, hayvan derisi ve kemik parçalari 2 kurt tarafindan alinarak yol üzerinde bekleyen kurt sürüsünün yanina götürülüyor. Evren Aksu, ’’Gece saatlerinde köy içine kadar inen kurt sürüsünden iki tanesi evimin bahçesine giriyor. Aç kurtlar köpekler için bahçeye biraktigimiz et ve kemik parçalarini alarak diger bekleyen sürüye götürüyor. Bunlarin içinde bekçiler var. Etrafi kontrol ediyor ve bunlarin bazilari avci. Kurtlar bahçede bulunan hayvan derisini de alarak yol kenarinda bekleyen kurt sürüsüne götürüyor. Burada sürü deriyi son sürat parçalayarak yemeye çalisiyor. Ve bu anlar güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi’’ dedi.

Kaynak: İHA