(Özel) Kagithane'de Özel Harekat Destekli Dev Asayis Uygulamasi Açiklamasi Torbaci Suçüstü Yakalandi

Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri özel harekat polislerinin de destegiyle ilçe genelinde yaklasik 200 ekiple dev bir asayis uygulamasi gerçeklestirdi. Bin 405 kisinin ve 500 aracin sorgulandigi, 104 isyerinin denetlendigi uygulamada, bir internet kafede bel çantasinda marihuana satan torbaci kiskivrak yakalandi. Havadan da görüntülenen uygulamada 9’u aranan 36 kisi gözaltina alindi.

(Özel) Kagithane'de Özel Harekat Destekli Dev Asayis Uygulamasi Açiklamasi Torbaci Suçüstü Yakalandi
Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri ilçe genelinde yaklasik 200 ekipler dev bir asayis denetimi gerçeklestirdi. Önleyici Hizmetler, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Sube Müdürlüklerinin destek verdigi denetimde süphe üzerine durdurulan araçlar didik didik aranirken, sürücü ve yolcularin da üst aramasi yapildi. Imrahor Caddesi’nde yapilan denetimde, süphe üzerine durdurulan motosiklette yolcu olarak bulunan kisinin yapilan üst aramasinda bir miktar uyusturucu madde bulundu. Gözaltina alinan yolcu emniyete götürüldü. Öte yandan denetimler kapsaminda bin 405 kisinin GBT’sine bakilirken, 500 araç ise sorgulandi. 104 isyerinin denetlendigi uygulamada, 3 isyeri mühürlenirken, 9’u aranan 36 kisi gözaltina alindi.

Internet kafede zehir satan torbaci yakalandi

Ruhsatsiz tabancanin bulundugu denetimde bir internet kafeye de giren ekipler, bel çantasinda marihuana satan torbaciyi kiskivrak yakaladi. Çantada yapilan incelemede 14 parça halinde 47 gram marihuana ele geçirildi. Bunun üzerine gözaltina alinan torbaci emniyete götürüldü. Sahsin yakalandigi ve uyusturucularin bulundugu anlar ise kameralara yansidi. Öte yandan uygulama havadan da görüntülendi. Denetimlerin belirli araliklarla sürecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA