Üzerinde Günes Batmayan IETT Otobüsü '500T' Yolda Kaldi

Istanbullular tarafindan üzerinde günes batmayan otobüs olarak adlandirilan 500T IETT otobüsü Kartal’da motor arizasi sebebiyle yolda kaldi. Ise ve okullarina gitmek isteyen vatandaslar magdur olurken, IETT soförünün ise otobüsü tamir etmeye çalismasi dikkat çekti. O anlar bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

Üzerinde Günes Batmayan IETT Otobüsü '500T' Yolda Kaldi
Otobüs arizasi dün saat 08.30 siralarinda Kartal’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tuzla-Cevizlibag arasinda çalisan 34 KN 7855 plakali 500T otobüsü, Kartal’da D-100 kara yolunda seyir halindeyken motor arizasi nedeniyle yolda kaldi. Arazina nedeniyle IETT soförü, soguk havada yolculari indirmek zorunda kaldi. Ardindan IETT sürücüsü, otobüsü tamir etmeye çalissa da basarili olamadi. Durakta bekleyen yolcular bir sonraki sefer otobüsüne binerek yolculuklarina devam etti. Öte yandan IETT otobüsünün ariza yaparak yolda kalmasiyla trafikte kuyruklar olustu.

Yolda kalan otobüs kamerada

Arizalanan otobüs vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi. Görüntülerde vatandaslarin otobüsten inip bekledikleri IETT soförünün ise arizalanan otobüsü tamir etmeye çalistigi görüldü.

Kaynak: İHA