Komsulari Yüzünden Ellerinde Sopalarla Ekmek Almaya Çikiyorlar

Antalya’nin Serik ilçesinde bulunan apartmanin sakinleri, akli dengesinin yerinde olmadigini iddia ettikleri komsularinin kendilerine ve çocuklarina zar verdigi gerekçesiyle suç duyurusunda bulundular. Problemli apartman sakininin bir evin kapisina gelip tekmeligi anlari cep telefonuyla kaydedip , aynalari ve camlari kirilan otomobilleri gösteren abartman sakinleri “Burada 350 dairede oturan var. Ortalama bin kisi var. Bu bin kisi dairelerinde mahsur kalmis durumda. Çocuklarimiz okula, markete gidemiyor, ekmek almaya elimizde sopayla gidiyoruz " diye konustular.

Komsulari Yüzünden Ellerinde Sopalarla Ekmek Almaya Çikiyorlar
Serik ilçesinde 583 konutun yer aldigi binalarda oturanlar tek basina yasayan A.F.A. isimli sahsin her gün sabaha kadar uyumadigini ve bloklarda gezip dairelerin kapisini tekmeleyip zile basip kaçtigini ve araçlarin camlarini kirdigini, insanlari cep telefonu ile kaydettigi için diken üstünde yasadiklarini söyleyip sikayetçi oldu. Serik ilçesine bagli Yukarikocayatak mahallesinde bulunan binalara 2021 Agustos ayinda kiraci olarak tasinan sahsin yaklasik 1 aydir akli dengesi bozuk davranislar sergiledigi belirten mahalle halki problemli komsunun bir an önce binadan tahliye edilmesini istediklerini belirttiler.

“Sabaha kadar bloklarda geziyor”

Blok sözcüsü Yakup Çinar, "Su an 350 dairede oturan var. Ortalama bin kisi var. Bu bin kisi dairelerinde mahsur kalmis durumda. Çocuklarimiz okula, markete gidemiyor. Burada taciz olaylari oluyor. Esimize, çocugumuza laf atiyor. Sabaha kadar 13 blok içerisinde geziyor. Zillere basiyor, kapilari tekmeliyor, araçlara zarar veriyor. Biz sabaha kadar diken üstündeyiz. Bugünden itibaren ikiser saat arayla nöbetlere baslayacagiz" diye konustu.



“Sopalarla ekmek almaya gidiyoruz”

Apartman sakinlerinden Erol Aktay, "Evimize ekmek alma ise gitmek için evden çikarken bile sopalarla gelip gidiyoruz. Degilse giremiyoruz. Bu insan akildan çok uzak, bunun buradan bir an önce buradan alinmasini istiyoruz" dedi.



“Disari bile çikamiyorum”

Balikesir’de üniversitede okuyan ve su an ailesinin yaninda tatilde olan Hatice Aktay, "Bu sahis yüzünden disari bile çikamiyorum. Gerçekten bizi taciz ediyor, asansörlerde sikistiriyor, yaninda silah tasiyor. Bizi kamera ile çekiyor. Dün aksamda kapimiza dayandi ve jandarmaya haber verdim. Ne yapacagimizi bilemiyoruz. Ekmek almaya çikamiyorum, kardesim ekmek almaya gittiginde onu bile kapida bekliyoruz" seklinde konustu
Kaynak: İHA