TEM Otoyolu'nda Hafriyat Kamyonu Devrildi Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Basaksehir TEM Otoyolu’nda kontrolden çikan hafriyat kamyonu bariyerleri asarak yol kenarina devrildi. Kazada kamyon soförü yaralanirken, yolcu koltugundaki bir kisi hayatini kaybetti. Olay yerine gelen yakinlari gözyaslarina boguldu.

TEM Otoyolu'nda Hafriyat Kamyonu Devrildi Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Kaza, TEM Otoyolu Ziya Gökalp Mahallesi’nde saat 03.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, seyir halindeki 65 ABM 070 plakali hafriyat kamyonu henüz bilinmeyen bir nedenle soförün kontrolünden çikti. Hizla saga sola savrulan kamyon yagmurla kayganlasan yoldan çikarak bariyerlere çarpti. Çarpmanin siddetiyle bariyerleri de asan kamyon yol kenarina devrildi.

Yoldan geçerken kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida saglik, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari kontrollerde kamyon içinde sikisan kisinin hayatini kaybettigini belirledi. Soför ise itfaiye ekipleri tarafindan kamyon içinden çikarilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Saglik ekipleri tarafindan olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri yeni bir kaza yasanmamasi için güvenlik önlemi aldi. TEM Otoyolu’nun 2 seridi trafige kapatilirken, trafik tek seritten kontrollü olarak saglandi.

Kazada hayatini kaybeden yolcunun yakinlari olay yerine geldi. Akrabalarin gözyaslarina boguldugu görülürken polis ekipleri tarafindan güçlükle sakinlestirdi.

Yapilan incelemelerin ardindan hayatini kaybeden yolcunun cansiz bedeni morga kaldirildi.
Kaynak: İHA