Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay Eski Brüksel Büyükelçiligi Basin Müsaviri Veysel Filiz Ile Ilgili Açiklamada Bulundu

Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, "Veysel Filiz ile ilgili olarak çok açik ve net sekilde söylüyorum. Kamuya ve basina açik bir toplantida bir fotograf çekilmis. Kendisiyle öncesinde sonrasinda irtibatim olmamistir. Isledigi veya karistigi hiçbir suç, mahkemeye veya tutuklanmasi ile ilgili hiçbir makam, mevki, sahis aramam, irtibat kurmam söz konusu olmamistir, olamaz" dedi.

Oktay, 2023 bütçe görüsmelerinde milletvekillerinin elestirilerine cevap verdi. Oktay, eski Brüksel Büyükelçiligi Basin Müsaviri Veysel Filiz ile ilgili olarak, "Veysel Filiz ile ilgili olarak çok açik ve net sekilde söylüyorum. Kamuya ve basina açik bir toplantida bir fotograf çekilmis. Kendisiyle öncesinde sonrasinda irtibatim olmamistir. Isledigi veya karistigi hiçbir suç, mahkemeye veya tutuklanmasi ile ilgili hiçbir makam, mevki, sahis aramam, irtibat kurmam söz konusu olmamistir, olamaz" dedi.

Kaynak: İHA