Rakibi Ile Çarpisan Kalecinin Elmacik Kemigi Kirildi

Kastamonu 1. Amatör Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tosyaspor ligin ikinci haftasinda deplasmanda oynadigi Tasköprüspor maçinda rakibi ile çarpisan kaleci Okan Karadag agir yaralandi.

Rakibi Ile Çarpisan Kalecinin Elmacik Kemigi Kirildi
Kastamonu 1. Amatör Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tosyaspor, deplasmanda Tasköprü Sehir Stadyumunda Tasköprüspor’a konuk oldu. Karsilasmanin 72’nci dakikasinda ceza sahasi içinde Tosyaspor kalecisi Okan Karadag, Tasköprüspor oyuncusu ile çarpisti. Yüzüne ve gözüne aldigi darbe alan kaleci Okan’a ilk müdahale saha kenarinda bulunan takim yetkilileri ve saglik ekibi tarafindan yapildi.

Statta karsilasma için görevli ambulans bulunmayisi ise büyük tepki çekti. Ilk müdahalesi sahada yapilan kaleci Okan Karadag, haber verilmesi üzerine gelen ambulansla Tasköprü Devlet Hastanesine kaldirildi. Hastanede yapilan ilk müdahale sonrasi kaleci Okan Karadag önce Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine oradan da Ankara Sehir Hastanesine sevk edildi.

Maçin hemen ardindan Tosyaspor Baskani Sefa Abayin ve yöneticiler, futbolcu arkadaslari hastaneye gelerek kaleci Okan Karadag’in durumu hakkinda bilgi aldi. Tasköprü Devlet Hastanesinde yapilan kontrollerde kaleci Okan Karadag’in yüzünde elmacik kemiklerinde ciddi kiriklar ve kanama oldugunu ve Kastamonu’ya sevk edildigi söylendi.

Yasanan sakatligin ardindan Tasköprüspor ve Tosyaspor arasindaki maç devam etti. Maçi Tasköprüspor 2-1 kazandi.
Kaynak: İHA