Elif Bebek Anaokulu Açiliyor

Bayrakli Belediyesi, belediye bünyesindeki ikinci anaokulunun yapimini da tamamladi. Izmir depreminin simge isimlerinden Elif Perinçek’in ismini tasiyacak olan Elif Bebek Anaokulu, 6 Subat’ta 75. Yil Mahallesi’nde açilacak.

Elif Bebek Anaokulu Açiliyor
Bayrakli Belediyesi, 75. Yil Mahallesi’nde yapimini tamamladigi Elif Bebek Anaokulu için kayit almaya basladi.

4 sinif ve 65 ögrenci kapasiteli egitim yuvasi için ilk ders zili 6 Subat 2023’te çalacak. Izmir depreminin simge isimlerinden Elif Perinçek’in ismini tasiyan yeni anaokulu, milli egitim müfredatina göre egitim verecek. Anaokulunda, sinavla seçilen uzman egitmenlerin görev yapacagi belirtilirken, kayit ve detaylar için 0232 353 06 58 numarali telefondan bilgi alinabilecegi belirtildi.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, anaokuluyla ilgili, “Atatürk’ün izinde aydinlik nesiller yetistirmek adina sürdürdügümüz çabaya yeni bir halka ekliyoruz. Depremin simge isimlerinden Elif Bebek’in adini verdigimiz yeni egitim yuvamizi, yeni yilda hizmete açacagiz ve Bayrakli Egitim Modeli ile yarinlara isik tutacak evlatlarimizi yetistirecegiz. Katilimci, demokratik, çevreci ve bilimsel bir egitim sistemiyle, çocuklarimizi gelecege hazirlayacagiz" dedi.

Bayrakli Belediyesi, daha öncede yine depremin simge isimlerinden Ayda Gezgin’in adini tasiyan Ayda Bebek Anaokulunu Çamkiran’da egitime açmisti.
Kaynak: İHA