E-5 Karayolu'nda Taksici Dehseti Kamerada Açiklamasi Hava Almak Için Cami Açan Kadina Saldirdi

E-5 Karayolu Sisli Çaglayan mevkisinde takside seyir halinde olan Belarus uyruklu 29 yasindaki genç bir kadin, cami açtigi için kendisini uyaran taksicinin önce hakaretlerine ardindan da yumruklu saldirisina ugradi. Yasananlar kameralara yansirken, genç kadinin geçtigimiz Nisan ayinda da Avrupa Yakasi’na geçmek istemeyen taksici tarafindan zorla araçtan indirilmek istendigi görüntüler ortaya çikti. Kadinin yasadigi olaylarla ilgili sikayette bulunmadigi ögrenildi.

E-5 Karayolu'nda Taksici Dehseti Kamerada Açiklamasi Hava Almak Için Cami Açan Kadina Saldirdi
Olay, geçtigimiz Sali günü saat 09.00 siralarinda E-5 Karayolu Sisli Çaglayan mevkisi Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Belarus uyruklu saç stilisti 29 yasindaki Lenachka Belarusochka, sabah saatlerinde evine gitmek için kiz arkadasiyla birlikte 34 TGD 28 plakali taksiye bindi. Kadin karayolunda seyrettigi esnada hava almak için cami indirmek istedi. Ancak iddiaya göre taksici üsüdügünü söyleyerek genç kadina cami kapatmasini ve açmamasini söyledi.



Cami açti diye hakaret ettigi kadina saldirdi

Bunun üzerine ikili arasinda çikan tartisma, kadinlarin karsilik vermesiyle kavgaya dönüstü. Kavga esnasinda kadinlara yönelik, “Mikroplarla ugrasamam. Sarhos, sarhos benimle ugrasma sen sarhossun. Neyin pesindesin” de diyen taksici o esnada kadinin görüntü aldigini görünce kayit almamasi için ona saldirdi. Yasananlarin ardindan çiglik atan kadinlar karayolunda taksiden indi. Olayla ilgili genç kadinin sikayette bulunmadigi ögrenilirken, yasananlar ise kameralara yansidi.

Avrupa Yakasi’na geçmek istemeyince indirmek istemis

Öte yandan genç kadinin geçtigimiz Nisan ayinda da Kagithane’deki evine gitmek için Üsküdar’dan bindigi 34 TCL 45 plakali taksinin sürücüsüyle arasinda sürücünün Avrupa Yakasi’na geçmeyecegini söylemesi yüzünden tartisma yasadigi ortaya çikti. Sürücünün kadini araçtan indirmeye çalistigi anlar ise kameralara yansidi. Kadinin bu olayla ilgili de sikayette bulunmadigi ögrenildi.
Kaynak: İHA