Bir Kisiyi Kaçirip Iskence Yapan 5 Süpheli Tutuklandi Açiklamasi Biri Parti Il Baskani
Adana’da aralarinda bir parti il baskaninin da bulundugu 5 süpheli, bir kisiyi kaçirip iskence yaptigi iddiasiyla tutuklandi.

Sabah saatlerinde evine giden Furkan Ç., ailesi tarafindan Çukurova Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alinan Furkan Ç.’nin iki bacaginin kirildigi, basinda yariklar olustugu, dil ve kulaginin ise yaralandigi belirlendi. Ailesinin ihbari üzerine Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Gasp Büro Amirligi ekipleri, olayla ilgili çalisma baslatti. Adresleri tespit edilen 7 süpheli es zamanli operasyonla gözaltina alindi. Olayin yasandigi ofiste arama yapan ekipler, ruhsatsiz tabanca, zimba, sopa, 139 adet uyusturucu hap ile Furkan Ç.’nin kimligini ele geçirdi. Öte yandan, gözaltina alinan Eyüp E.’nin üst aramasinda Furkan Ç.’nin kredi kartlari, süpheli Mehmet Ü.’nün üst aramasinda ise diger süphelilerin verdigi ruhsatsiz tabanca ele geçirildi.
Emniyete götürülen süpheliler birbirlerini suçlarken, Mehmet Ü. ise olaydan haberinin olmadigini öne sürdü. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Mehmet Ü., Eyüp E., Zübeyir A., Suat Ö. ile Erdal A. tutuklandi, Ramazan B. ile Yasin D. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
