Van Büyüksehir Belediyesi Yil Boyunca Muhtarlarin Sorunlariyla Ilgilendi, 3 Bin 851 Dilekçe Çözüme Kavusturuldu

Van Büyüksehir Belediyesi, 2022 yili içerisinde 693 mahalle muhtarinin taleplerini dinledi. Muhtarlar tarafindan verilen 3 bin 851 dilekçe çözüme kavusturuldu.

Van Büyüksehir Belediyesi Yil Boyunca Muhtarlarin Sorunlariyla Ilgilendi, 3 Bin 851 Dilekçe Çözüme Kavusturuldu
Van Büyüksehir Belediyesi, mahallelerde yasanan sorunlari mahalle muhtarlari ile birlikte çözüme kavusturuyor. Mahallelerde yasanan sorunlara aninda müdahale eden Muhtarlik Isleri Dairesi Baskanligi, mahalle muhtarlarindan gelen talepleri de ilgili birimlere ulastirarak çözümüne katki sagliyor.

“13 ilçenin muhtarlari ile toplanti yapildi”

Vatandasa daha iyi hizmet verebilmek için çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Ozan Balci, 2022 yili içinde 13 ilçenin muhtarlari ile bir araya geldi. Vali Ozan Balci, Ipekyolu, Tusba, Edremit, Gevas, Çatak, Bahçesaray, Gürpinar, Baskale, Özalp, Saray, Çaldiran, Muradiye ve Ercis ilçelerinde görev yapan 639 muhtarin sorun ve taleplerini dinleyerek çözümü için talimatlar verdi.

“Muhtarlar günü kutlandi”

Van Büyüksehir Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla mahalle muhtarlarini bir araya getirdi. Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Ozan Balci, 693 muhtarin gününü kutladi. Vali Ozan Balci, programda muhtarlar ile bir bir ilgilendi. 693 muhtara gönün anlam ve önemine iliskin çesitli hediyeler verildi.



“3 bin 851 dilekçe çözüme kavusturuldu”

Büyüksehir Belediyesi yüzlerce muhtarin sorun ve sikintisini çözüme kavusturdu. 106 Merkez ve 587 kirsal mahalle muhtarlari ile ilgilenen Muhtarlik Isleri Dairesi Baskanligi muhtarlardan gelen 3 bin 851 dilekçeyi çözüme kavusturdu.

“Kadin muhtarlara pozitif ayrimcilik

Vatandaslarin ve muhtarlarin takdirinin toplayan Van Büyüksehir Belediyesi, 105 merkez 588 kirsal mahalle muhtarina, çesitli hediyeler verdi. Kadin muhtarlara pozitif ayrimcilik yapan Büyüksehir Belediyesi, Bahçivan Mahallesi Muhtari Nurten Saglam, Cumhuriyet Mahallesi muhtari Leyla Tanritanir, Kavurma Mahallesi Muhtari Melek Kina ve Erenkent Mahallesi Muhtari Öznur Bingöl’e dizüstü bilgisayar hediye etti.
Kaynak: İHA