Sariyer'de Tirin Çarptigi Otomobilin Içinden Ceset Çikti

Sariyer’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tir otomobile arkadan çarpti. Kaza sonrasi otomobil sürücüsü sok geçirirken, otomobilin arka koltugunda üzeri kapali bir kadin cesedi bulundu.

Kaza, gece saat 01.00 siralarinda Sariyer Demirci Mahallesi Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre, henüz plakasi ve sürücüsü ögrenilemeyen bir otomobile 34 KL 0339 plakali tir arkadan çarpti. Kazada otomobil kullanilamaz hale gelirken sürücüsü sok geçirdi. Olay yerinde sürücünün yardimina kosan vatandaslar otomobilin arka koltugunda sirt üzeri yatmis ve üzeri kapali yasli kadini gördü. Durumu jandarma ve saglik ekiplerine bildiren vatandaslar otomobil sürücüsünü sakinlestirmeye çalisti.

Kisa sürede olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi alirken saglik ekipleri yaptiklari ilk incelemede kadinin hayatini kaybettigini tespit etti. Sürücü de ilk müdahalesi olay yerinde yapildiktan sonra hastaneye sevk edildi.

Kadinin kaza esnasinda mi yoksa önceden mi öldügünün Adli Tip’taki yapilan incelemeler sonrasi netlik kazanacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA