Gaziantep Kolej Vakfi'nda 25 Aralik Coskusu

Gaziantep’in düsman isgalinden kurtulusunun 101. yil dönümü Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullarinda düzenlenen etkinliklerle kutlandi.

Gaziantep Kolej Vakfi'nda 25 Aralik Coskusu
Törenlere katilan Gaziantep Kolej Vakfi Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Seyhan Fesli etkinlikleri gerçeklestiren ögrencileri kutlayarak Antep Savunmasinin vatan savunmasinin en önemli dönüm noktasi oldugunu ifade etti.

Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullarinda düzenlenen bir dizi etkinlikle Gaziantep’in Kurtulusunun 101.yil dönümü kutlandi. Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri koordinatörlügünde gerçeklestirilen etkinliklere, Gaziantep Kolej Vakfi Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Avukat Seyhan Fesli, Gaziantep Kolej Vakfi Mütevelli Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki’nin yani sira idareci, ögretmenler, ögrenciler ve davetlilerin katilimiyla gerçeklestirildi.

Etkinliklere saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslanirken, törenin açilis konusmasini yapan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri Müdürü Engin BIBA, “Gaziantep halki birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek hürriyetinden asla ödün vermeyecegini tüm dünyaya haykirmis ve Atamizin “ Ben Anteplilerin gözlerinden nasil öpmem ki; Onlar sadece Antep’i degil tüm Türkiye’yi kurtardilar.” övgüsüne mazhar olmustur. Iste bu milli mücadele ruhunu kaybetmeden Atatürk ilke ve inkilaplarina ve milli degerlerimize sahip çikarak omuz omuza verip ülkemizi aydinlik yarinlara tasiyacaginiza olan inancimiz tamdir” dedi.

Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri ögrencilerinin sahneledigi “25 Aralik Destani” oratoryosu, “Gaziantep Türküleri” konserinin ardindan GKV Özel Anaokulu ögrencilerinin halk oyunlari gösterisi ile törenimiz son buldu. Etkinliklerin hafta boyunca degisik kademelerde devam edecegi de ögrenildi.
Kaynak: İHA