Eski Esi Ve Erkek Arkadasi Arasindaki Kavgayi Ayirirken Agir Yaralandi

Mugla’nin Datça ilçesinde bir kadin, bosandigi esi ve erkek arkadasi arasinda çikan kavgayi ayirmak isterken biçaklanarak agir yaralandi.

Eski Esi Ve Erkek Arkadasi Arasindaki Kavgayi Ayirirken Agir Yaralandi
Olay, Iskele Mahallesi’nde 23 Aralik Cuma günü aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, taksicilik yapan 2 çocuk annesi Beste D. (38) bir süre önce evli oldugu K.Y.’den bosanarak iddiaya göre M.G. ile gönül iliskisi yasamaya basladi.

Beste D.’nin erkek arkadasi M.G. ile bosandigi kocasi K.Y. telefonda henüz bilinmeyen bir nedenle tartismaya basladi.

Tartismanin ardindan M.G. yanina Beste D.’yi de alip K.Y. ile bulusmaya gitti. Bulusma noktasinda eski es ve erkek arkadas arasindaki tartisma yeniden alevlendi. Tartismanin kisa sürede kavgaya dönüsmesi üzerine Beste D., ikili arasindaki kavgayi ayirmak için araya girdi. Kavga esnasinda K.Y. elindeki biçakla bosandigi esini karnindan biçaklayarak agir yaraladi.

Olayi görenler durumu 1112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri Beste D.’yi yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Datça Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Buradan da Mugla Devlet Hastanesi’ne sevk edilen kadinin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenilirken, eski es K.Y. polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen K.Y. çikartildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA