Sancaktepe TEM'de Cip Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 1 Yarali

TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde cip ile otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisiyle kontrolden çikan cip takla atarak ters döndü. Kazada 1 kisi yaralandi.

Sancaktepe TEM'de Cip Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 1 Yarali
Kaza saat 23.00 siralarinda TEM Otoyolu Sancaktepe mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre Ankara yönüne seyir halinde olan 34 BPV 112 plakali otomobil ile Dilek K. hakimiyetindeki siyah renkli Jeep Wrangler marka 34 BMR 36 plakali cip çarpisti. Çarpismanin etkisiyle kontrolden çikan cip takla atarak yol ortasinda ters döndü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerinde itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Takla atan cip sürücüsü Dilek K. yaralandi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali sürücüyü ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirdi. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde kisa süreligine trafik yogunlugu olustu. Kaza yapan araçlarin yoldan kaldirilmasi ile trafik akisi tekrardan normal haline döndü. Polis ekipleri kaza ile ilgili çalisma baslatti.

Kazayi gören vatandas Hasan Mikser, “Baktim önümüzden bir araba takla ata ata gidiyordu. Arkadasima herhalde kaza oldu, dedim. Biz de hemen durup yardimina kostuk. Milleti çagirdik, gören durdu. Bir bayan yaraliydi. Bilinci yerindeydi. Telefonla ailesini aradi. Ambulans geldi” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA