Engelli Ve Özel Sporcular, Fadiloglu'nu Ziyaret Etti

Alleben Yüzme Havuzunda egitim gören bedensel engelli, görme engelli ve özel 15 sporcu, velileriyle birlikte Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu’nu ziyaret etti. Baskan Fadiloglu, “Tüm yil boyunca yavrularimiz ve ailelerimizle beraberiz. Amacimiz, engellilerin engellerini ortadan kaldirmak adina faaliyetlerde bulunmak” dedi.

Engelli Ve Özel Sporcular, Fadiloglu'nu Ziyaret Etti
Sehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet sunan Alleben Yüzme Havuzunda egitim gören, tamami Türkiye sampiyonalarinda yarisan, aralarinda milli sporcularin da bulundugu bedensel engelli, görme engelli ve özel 15 sporcu, velileriyle birlikte Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu’nun misafiri oldu. Sporcular ve velileriyle yakindan ilgilenen Baskan Fadiloglu, kendileriyle uzun süre sohbet etti. Baskan Fadiloglu, ziyaretten duydugu mutlulugu dile getirdi ve sporculara, velilere tesekkür etti.

Amacimiz, engellilerin engellerini ortadan kaldirmak

Ziyaret sonunda degerlendirmede bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “3 Aralik Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bugün yavrularimiz, aileleriyle birlikte bizi ziyarete geldiler. Ben, tüm velilerimize ve yavrularimiza tesekkür ediyorum. Tabi, bu günler bir gün olarak aniliyor ama yavrularimizi bir gün anmak mümkün degil. Tüm yil boyunca yavrularimiz ve ailelerimizle beraberiz. Kendimizin de bir engelli adayi oldugumuzu bilip, ona göre hareket etmeliyiz. Bu konuda tüm hemserilerimizi duyarliliga davet ediyorum. Allah; saglik, sihhat, afiyet versin. Hep birlikte saglik ve huzur içerisinde yasayacagiz. Yöneticiler olarak amacimiz, engellilerin engellerini ortadan kaldirmak adina faaliyetlerde bulunmak. Bugünkü ziyaretlerinden dolayi hem velilerimize hem de sporcu ögrencilerimize çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Baskanimiz, bizi hiçbir zaman yalniz birakmiyor

Milli sporcu Mustafa Aslan, ziyaret sonunda yaptigi açiklamada su ifadeleri kaydetti: “Görme engelliyim. Milli sporcuyum. Bugün, bu anlamli günde Baskanimizi ziyarete geldik. Bizi agirladigi için kendisine çok tesekkür ederiz. Baskanimiza, bize verdigi desteklerden dolayi da çok tesekkür ederiz. Baskanimiz, bizi hiçbir zaman yalniz birakmiyor.”
Kaynak: İHA