Soma OSB Için Toplandilar

Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Toplantisina katilmak üzere Soma ilçesine giden Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Soma Cumhuriyet Bassavciligi, Soma Adalet Komisyon Baskanligi ile Soma 301 Madenciler Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegini ziyaret etti.

Soma OSB Için Toplandilar
Vali Yasar Karadeniz Baskanliginda Soma Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Toplantisi yapildi.

Toplantiya Vali Yasar Karadeniz, Soma Kaymakami Fatih Akkaya, Soma Belediye Baskani Ali Tulup ve mütesebbis heyet üyeleri katildi.

Yeni seçilen Ticaret Odasi üyelerinin görev degisikliginin görüsüldügü toplantida 2023 yili tahmini gelir-gider bütçesi degerlendirildi. Toplanti Denetim Kurulu ara raporlarinin görüsülmesi, Mütesebbis Heyet ve Yönetim Kurulu huzur haklari bedellerinin 2023 yili için görüsülmesi, Soma Organize Sanayi Bölgesinde talep edilecek imar durumu, yapi ruhsati, yapi kullanma, isyeri açma ücretleri, arsa tahsis bedelinin 2023 de geçerli olmak üzere yeniden degerlendirme katsayisi ile artirilmasi konularinin görüsülmesi ve dilek temenniler ile sona erdi.

Vali Karadeniz’den ziyaretler

Vali Yasar Karadeniz, Soma Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Toplantisi sonrasi Soma Cumhuriyet Bassavcisi Fatih Mehmet Vidinel ve Soma Adalet Komisyon Baskani Muhammed Ikbal Çelik’e ziyarette bulundu.

Vali Karadeniz daha sonra Soma 301 Madenciler Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegini ziyaret ederek çalismalari ve faaliyetlerine iliskin bilgi aldi.

Soma’da yasanan maden kazasinda hayatini kaybeden 301 madencinin acisini, olayin yasandigi ilk günkü gibi yüreklerinde hissettiklerini ifade eden Vali Karadeniz, "Devletimiz maden sehitlerimizin ailelerinin yaninda olmaya devam edecek." dedi.

Kaynak: İHA