Derya Baykal'dan Baskan Dogan'a Anlamli Destek

Merkezefendi Belediyesi’nce düzenlenen ‘Girisimci Kadinlar ve El Emegi Festivali’ ikinci gününde de yogun ilgi görüyor. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki festivalde, ünlü oyuncu ve televizyon programcisi Derya Baykal sevenleriyle bir araya geldi. Baykal, festivali gerçeklestirdigi için Baskan Dogan’a tesekkür etti.

Derya Baykal'dan Baskan Dogan'a Anlamli Destek


Merkezefendi Belediyesi tarafindan üçüncü kez düzenlenen ‘Girisimci Kadinlar ve El Emegi Festivali’ ikinci gününde de tüm hiziyla devam ediyor. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki festivalde stant açan girisimci kadinlarin sundugu ürünler vatandaslarin ilgisini çekiyor. Festivale katilim saglayan vatandaslar da gönüllerince alisveris yapmanin keyfini yasiyor.

‘Girisimci Kadinlar ve El Emegi Festivali’nde ünlü oyuncu ve televizyon programcisi Derya Baykal, söylesi gerçeklestirdi. Girisimci kadinlara el emekleri hakkinda tüyolar veren Baykal, “Üreten ve üretmeye devam eden kadinlarimiza bizlerde her zaman destek olmaya çalisiyoruz. Girisimci kadinlara desteklerinden dolayi Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan’a bu festivali gerçeklestirdigi için tesekkür ediyorum. Kadinlar bu sayede el emegi ürünlerini stantlarda sergileyebiliyor. Gerçeklestirilen bu festival hepimiz için çok degerli ve çok kiymetli” dedi.

Söylesi sonunda ünlü isim Derya Baykal ve Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan hatira fotografi çekildi. Baskan Dogan, kadin girisimcilerin her zaman dimdik ayakta durabilmesi için bu tür faaliyetlere devam ettirdiklerini belirtti.

Söylesinin ardindan Baykal, el isi ürünleri nasil yaptigini püf noktalariyla birlikte kendisini dinleyen vatandaslara anlatti.

Günün son etkinliginde Sefligini Zuhal Feray Senkibar’in yaptigi Merkezefendi Belediyesi Türk Halk Müzigi Gençlik Korosu festivale yakisir bir konser verdi. Gerçeklestirilen konserde birbirinden güzel sarkilar ve türküler söylendi.
Kaynak: İHA