Koray Avci Bursalilari Costurdu

Kendine has tarzi ve yorumlariyla genis bir hayran kitlesine sahip olan sarkici Koray Avci, Bursa’da hayranlariyla bulustu.

Koray Avci Bursalilari Costurdu
Bursa’daki konserde ‘Adaletin Bu Mu Dünya’ sarkisiyla sevenlerini selamlayan Avci, özellikle Asik Mahzuni ve Asik Veysel’in eserlerinin de yer aldigi pek çok sarki ve türküyü hayranlari için söyledi.

Gecenin ilk bölümünde sevenleriyle sohbet eden Avci, kendi sarkilariyla da gönüllere dokundu. Duygusal bir tempoda götürdügü konserinde; ‘Sen’ ve ‘Ask Sana Benzer’ ile begeni topladi.

Gecenin ilerleyen anlarina dogru giderek tempoyu artiran Koray Avci, Bursalilara keyif dolu anlar yasatti. Türk müziginin unutulmayan eserlerinden ‘Unutamam Seni’, ‘Gittin Gideli’, ‘Doymadim Doyamadim’ performanslarinda mekani dolduran Bursalilar, sarkilara hep bir agizdan eslik etti. ‘Hangimiz Sevmedik’ ile baslayan anlarda ise cosku tavana yükseldi.

Son bölümde tamamen hareketli sarkilara repertuvarinda yer veren Koray Avci ile Bursalilar, doyasiya dans ederek eglencenin tadini çikardi. Geçtigimiz ekim ayinda da yogun ilgi ile karsilasan ve Bursa’ya sik sik geldigine isaret eden Avci, dinleyicilerinin her birine tesekkür etti. Avci, konser boyunca sevenleriyle kurdugu bag ile sohbet ederken, sahneden dinleyicilerine takilmayi da ihmal etmedi.
Kaynak: İHA