Bursa'da Bir Hobi Bahçesinde 2 Kisiyi Öldüren Zanli Tutuklandi

Bursa’da bir hobi bahçesinde "niye geldin" tartismasinda kan akti. Tartismanin kavgaya dönüsmesiyle tabancadan çikan kursunlarin hedefi olan 2 kisi hayatini kaybederken, 1 kisi de yaralandi. Zanli emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi adliyeye çikarildigi mahkemece ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa'da Bir Hobi Bahçesinde 2 Kisiyi Öldüren Zanli Tutuklandi
Olay, dün saat 22.00 siralarinda merkez Osmangazi ilçesi Istanbul Yolu Soganli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bebe konfeksiyon isiyle ugrasan Ertan Sahbaz (34) kendisine ait olan hobi bahçesinde arkadaslari Ercan Bayram (35) ve Deniz K.’yi (41) maç izlemek için davet ederek bulustu. Ardindan hobi bahçesine Furkan G. geldi. Furkan G.’nin (31) geldigini gören arkadaslari "niye geldin?" deyince aralarinda tartisma çikti. Tartisma kisa sürede büyümesi üzerine Furkan G. aracina giderek ruhsatsiz tabancayi alarak hobi bahçesine geri gitti. Burada bulunan Ertan Sahbaz, Ercan Bayram ve Deniz K.’yi dogru ates açti. Kursunlarin hedefi olan Ertan Sahbaz, Ercan Bayram ve Deniz K. kanlar içerisinde yerde kalirken ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipleri Ertan Sahbaz ve Ercan Bayram’a yaptigi kontrollerde hayatini kaybettigini belirledi. Deniz K. ise olay yerinde yapilan ilk müdahalesinin ardindan Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Ertan Sahbaz ve Ercan Bayram’in cansiz bedeni savcilik incelemesinin ardindan Bursa Adli Tip Kurumu Morguna kaldirildi. Deniz K.’nin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

Olayla ilgili harekete geçen Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri ise cinayetin faili olan Furkan G.’yi Istanbul’a kaçtigi sirada Yalova’da kiskivrak yakaladi.

2 kisinin öldügü cinayetin sebebi dehsete düsürdü

Deniz K. davet edilmedigi halde gittigi hobi bahçesinde "niye geldin" sorusunu kendine yediremedigi ve daha sonra aracinda bulunan ruhsatsiz tabancayi alarak cinayeti isledigi ögrenildi.

Zanli Furkan G., emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi adliyede çikarildigi nöbetçi mahkemece ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Kaynak: İHA