Arkadasi Tarafindan Aracinda Vurularak Öldürüldü

Gaziosmanpasa’da otomobiliyle seyir halindeyken arkadasi tarafindan silahli saldiriya ugrayarak agir yaralanan sahis kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Arkadasi Tarafindan Aracinda Vurularak Öldürüldü


Olay, 14.30 siralarinda Gaziosmanpasa Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraathane isletmeciligi yapan Abdullah Gültekin, otomobilinde yakin arkadasi tarafindan silahli saldiriya ugradi. Yakin arkadasi saldiri sonrasinda olay yerinden kaçti. Agir yaralanan Gültekin, otomobil ile uzaklasmak isterken aldigi kursun yarasi nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek baska bir araca çarpti. Silah seslerini duyan vatandaslar durumu polise ve saglik ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri agir yaralanan Gültekin’i hastaneye kaldirdi. Gültekin hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

“Abi kardes gibilerdi”

Olayin ardindan olay yerine gelen Gültekin’in arkadasi, “Ikisi de kardesimiz gibiydi. Arkadaslar da zaten abi kardes gibilerdi. Aralarinda tartisma çikmis sonra da silahli kavgaya dönmüs diye duyduk. Ne oldu nasil oldu tam bilmiyoruz. Ikisini de taniyorduk. Yazik oldu” dedi.

Polis ekipleri kaçan süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatti. Olayla ilgili çalisma devam ediyor.
Kaynak: İHA