Muharrem Ince Açiklamasi 'Ne Cumhur, Ne Millet; Tek Yol Memleket'

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, "Bizim sloganimiz net. ‘Ne Cumhur, ne Millet; tek yol Memleket. Ne sagdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan, diyoruz. Türkiye’yi karis karis geziyoruz." dedi.

Muharrem Ince Açiklamasi 'Ne Cumhur, Ne Millet; Tek Yol Memleket'


Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, Adiyaman’da partilileri tarafindan mesaleler ile karsilandi. Altinsehir Mahallesi Gökkusagi Caddesi üzerinde esnaflari ve kafelerdeki üniversite ögrencileriyle konusan Ince, gençlerle bol bol selfie çekindi. Gençlerin yogun ilgi gösterdigi Ince, onlara ülkelerini terk etmemelerini, bu ülkenin gençlere ihtiyaci oldugunu söyledi.

Gazetecilere açiklamalarda bulunan Ince, “Ne zaman Adiyaman’a gelsem çocuklugum aklima gelir. Benim çocuklugum tütün tarlalarinda geçti. Sabahin 4’ünde kalkip tütün kirmaya giderdik. Adiyaman’a geldigimde aklima o günler gelir. Ne yazik ki bu 20 yillik hükümetler, Türkiye’de, Adiyaman’da özellikle tütünü bitirdi. Tabi ki sigara kötü bir seydir. Ben iyi bir seydir demiyorum, sigarayi savunmuyorum. Tütünü savunuyorum, ekmek parasini savunuyorum. Millete Adiyaman tütünü yasaklayip, Amerikan tütünü içiriyorlar. Bu emperyalistlere, küresel güçlere teslim olmaktir. Bu zincirleri kiracagiz. Tütünde yaptiklarini, seker pancarinda yaptiklarini, pek çok üründe yaptiklarini biliyoruz. Bu insanlari dogrudan dogruya yoksullastirmaktir” dedi.

Atatürk’ün yolundan gittiklerini kaydeden Ince, “Bizim sloganimiz net. ‘Ne Cumhur, ne Millet; tek yol Memleket. Ne sagdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan diyoruz. Türkiye’yi karis karis geziyoruz. Türkiye’de ayak basmadigimiz hiçbir il, hiçbir ilçe kalmayacak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA