Adana'da Isletmecinin Müsterisini Pompali Tüfek Ile Vurdugu Restoran Kundaklandi

Adana’nin Pozanti ilçesinde isletmecisi tarafindan müsterisini pompali tüfek ile vuran restoran kundaklandi. Yangini fark eden vatandasin ihbari ile yangin ormanlik alana siçramadan söndürüldü.

Adana'da Isletmecinin Müsterisini Pompali Tüfek Ile Vurdugu Restoran Kundaklandi


Yangin, aksam saatlerinde Alpu mahallesinde bulunan bir restoranda çikti. Yangini fark eden vatandasin ihbari ile yangin ormanlik alana siçramadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay geçtigimiz günlerde müsterisini pompali tüfekle vuran restoranda gerçeklesti. Siyah plakasiz araç ile restorana gelen kimligi belirsiz kisi yada kisiler restorani yakarak atese verdi. Yangini fark eden bir vatandas durumu polis ve itfaiyeye haber verdi. Kisa sürede olay yerine gelen Adana Büyüksehir Belediyesine bagli itfaiye ekipleri 3 saatlik çalismanin ardindan yangini ormanlik alana siçramadan kontrol altina aldi. Yangin nedeniyle is yeri kullanilamaz hale geldi. Olay yeri inceleme ekipleri restoranda inceleme yaparken, polis ekipleri restorani kundaklayan kisi veya kisilerin yakalanmasi için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA