Merkezefendililer Kis Sporuna Hazilaniyor

Denizli’de, Merkezefendi Belediyesi tarafindan ilçede yasayan vatandaslarin sporla iç içe olmasini saglamak amaciyla düzenlenen kis spor okullarinda 10 bin Merkezefendili spor yapiyor.

Merkezefendililer Kis Sporuna Hazilaniyor


Merkezefendi Belediyesi, spora ve sporcuya yönelik gerçeklestirdigi faaliyetlerine devam ediyor. Merkezefendililer yaz döneminden sonra kis dönemine de yogun katilim gösterdi. 10 bin sporsever kis spor okullarinda egitim görüyor. Merkezefendi Belediyesi’ne ait 13 tesiste 13 bransta kurs gerçeklestiriliyor. Basketbol, futbol, voleybol, tenis, satranç ve akil oyunlari, pilates, zumba, badminton, robotik kodlama, cimnastik, halk oyunlari, fitness ve güres branslarindaki kurslar, alaninda uzman 55 antrenör tarafindan veriliyor.

Vatandaslar, Selçukbey Spor Egitim Merkezi, Alpaslan Spor Egitim Merkezi, Akkonak Kadin Çocuk Yasam Merkezi, Merkezefendi Mahallesi Kadin Çocuk Yasam Merkezi, Gümüsçay Kadin Çocuk Yasam Merkezi, Semikler Sosyal Tesisleri, Sevindik Kadin Çocuk Yasam Merkezi, Sümer Kadin Çocuk Yasam Merkezi, Gerzele Satranç Egitim Merkezi, Servergazi Kadin Çocuk Yasam Spor Merkezi, Karahasanli Kadin Çocuk Yasam Merkezi, Muratdede Kadin Çocuk Yasam Merkezi ve Karaman Mahallesi Kadin Çocuk Yasam Merkezi’ndeki kurslardan ücretsiz bir sekilde faydalaniyor.

“ilçemizdeki herkese sporu asiliyoruz”

Ilçedeki herkese sporu asilayacaklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Merkezefendimizde yasayan kadinlarimiz, çocuklarimiz ve gençlerimiz için 13 farkli bransta kurs açarak sporu tabana yayiyoruz. Kis spor okullarinda kursiyerlerimizin saglikli ve dinamik bir hayat sürdürebilmeleri için spor hizmetlerimize devam ediyoruz. Alaninda uzman egitmenlerimiz tarafindan verdigimiz kurslarimiz sayesinde çocuklarin ve gençlerimizin hem spor yapmasini hem de keyifli vakit geçirmelerini sagliyoruz. Çocuklarimizin kendi yeteneklerini kesfetmesi için bu kurslar çok önemli. Gençlerimize spor ve egitim konusunda ciddi destek sagliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA