Urla Polisinin Takibi Uyusturucu Ticaretine Geçit Vermedi

Izmir’in Urla ilçesinde gerçeklestirilmek istenen uyusturucu ticaretine motosikletli yunus polislerinin takibi engel oldu. Bir miktar esrar maddesi, 4 kök Hint keneviri, bir adet hassas terazinin ele geçirildigi operasyonda gözaltina alinan 2 süpheliden 1’i çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Urla Polisinin Takibi Uyusturucu Ticaretine Geçit Vermedi
Urla Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Motosikletli Polis Timleri Büro Amirligi ekipleri, Ahmet Besim Uyal Caddesi’nde dün uygulamalar gerçeklestirdi. Ekiplerce durdurulan taksi içerisindeki yolcu H.Y.’nin uyusturucu madde kullanmaktan dolayi kaydinin oldugunu belirleyen polisler, sahsin bulundugu araci takibe aldi. Bir süre sonra taksiden inen H.Y., bir baska araca bindi. H.Y.’nin bindigi ataçtaki U.Y.’den uyusturucu madde almaya çalistigini tespit eden ekipler, kendilerini görünce kaçmaya çalisan 2 süpheliyi de kiskivrak yakaladi.

Aracinda ve evinde uyusturucu maddeler bulundu

Yakalanan süphelilerden U.Y.’nin aracinda ve evinde ekipler tarafindan aramalar gerçeklestirildi.

Yapilan aramalarda; 465 gram esrar, 4 kök Hint keneviri, uyusturucu madde üretiminde kullanilan tohum, gübre, isik ve havalandirma malzemelerinin yani sira bir adet elektronik hassas terazi ele geçirildi.

Olayin ardindan emniyete götürülerek ifadesi alinan süphelilerden H.Y., serbest birakilirken, U.Y. ise sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA