Kazanin Ardindan Tekmeli Yumruklu Kavga Kamerada

Bursa’nin Inegöl ilçesinde 2 hafif ticari araç çarpistigi kazada 1 kisi yaralandi. Kazanin ardindan iki taraf arasindaki tekmeli yumruklu kavga saniye saniye kameralara yansidi.

Kazanin Ardindan Tekmeli Yumruklu Kavga Kamerada


Kaza 01.30 siralarinda Cuma mahallesi Atatürk Bulvari üzerinde meydana geldi. Atatürk Bulvari üzerinde seyir halinde olan sürücü Bayram D.(40) yönetimindeki 16 J 6761 plakali hafif ticari araç, Hal sokaktan Atatürk Bulvarina çikis yapan Sürücü Arif Y. (50) yönetimindeki 16 CAC 40 plakali hafif ticari araca yandan çarpti. Çarpmanin etkisiyle araçlarda 16 J 6761 plakali hafif ticari aracin sürücüsü Bayram D. Yaralandi.

Kazanin ardindan araçlarda bulunan iki taraf arasinda gerginlik çikti. Gerginlik bir anda kavgaya dönüstü. 5 kisi bir anda birbirine yumruk ve tekmelerle saldirdi. O sirada olay yerine gelen Ambulansa alinan yarali sürücü Bayram D.’de ambulanstan inip kavgaya karisti. Olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kavgayi sonlandirdi. Sürücüler ve 3 sahis ifadeleri alinmak üzere karakola götürüldüler. Sahislarin yumruk ve tekmeli kavgasinin ani kameraya saniye saniye yansidi.

Ikinci kez yaralanan sürücü Bayram D. Ambulansla Inegöl Devlet Hastanesine kaldirildi.

Araçlar çekiciler yardimiyla yoldan kaldirildilar.

Polis kazayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA