Bakan Murat Kurum Açiklamasi '8,5 Milyar Liraya Varan Yatirimlarimizin Açilisi Gerçeklestirilecek'

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Konya’da yapimi tamamlanan Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Konya’da 8,5 milyar liraya varan yatirimlarin açilisini gerçeklestirecegini söyledi.

Bakan Murat Kurum Açiklamasi '8,5 Milyar Liraya Varan Yatirimlarimizin Açilisi Gerçeklestirilecek'
Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum ve beraberindeki heyet, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan Konya’da açilisi yapilacak projeler arasinda yer alan Konya Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Mevlana Meydaninda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Konyali vatandaslarla bir araya gelecegini aktaran Bakan Murat Kurum, “Konya’miz için çok özel bir gün. Hepimiz heyecanla Cumhurbaskanimizi bekliyoruz. Insallah 13.30’da Cumhurbaskanimiz Konyali hemsehrilerimizle bir araya gelecek ve Konya’nin hem merkezinde, hem de ilçelerinde 8,5 milyar liraya varan yatirimlarimizin açilislarini gerçeklestirecekler” dedi.



“Basladigimiz projeleri artik bitiriyoruz ve vatandaslarimizin hizmetine sunuyoruz”

Projelerin tamamlandigini ifade eden Bakan Kurum, “Tabii projelerimiz artik gün yüzüne çikmaya basladi.

Bundan 4 sene önce basladigimiz projeleri artik bitiriyoruz ve vatandaslarimizin hizmetine sunuyoruz. Daha önce burasi Konyaspor’umuzun hatiralarinin canlandigi stadyumdu. Burayi Konya’ya ve tüm bölgeye hizmet edecek bir millet bahçesi yapacagimizin sözünü vermistik. Hamdolsun millet bahçemiz tamamlandi, toplamda 108 bin metrekarelik alanda camisiyle, kiraathanesiyle, kütüphanesiyle, restoranti, kafesi, yürüyüs yollariyla, spor oyun alanlariyla burada gençlerimiz, 7’den 70’e tüm Konyali kardeslerimiz bir araya gelecekler. Mutluyuz, heyecanliyiz tüm Konyali hemserilerimizi 13.30’da Mevlana Meydanina bekliyoruz. Konya’nin vefasi nasil olurmus, tüm cihana insallah gösterecegiz. Rekor düzeyde bir katilimla Cumhurbaskanimizi karsilayacagiz ve Konya’nin vefasini, saygisini, hürmetini tüm cihana ve tüm Türkiye insallah gösterecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA