MASKI Genel Müdürü Aslay Açiklamasi 'Daha Yasanilabilir Bir Soma Için Çalisiyoruz'

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, Soma Belediye Baskani Ali Tulup’u makaminda kabul etti. Ziyarette, Soma’da hayata geçirilen yatirim ve projeler degerlendirilirken, Genel Müdür Aslay, “17 ilçede tüm ekiplerimiz ile sahadayiz ve hizmet üretiyoruz. Soma ilçemizde de birçok yatirim ve projeyi ilçe halkimizla bulusturmanin gayreti içerisinde olduk. Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün liderliginde bundan sonraki süreçte de daha yasanilabilir bir Soma için çalismaya devam edecegiz” dedi.

MASKI Genel Müdürü Aslay Açiklamasi 'Daha Yasanilabilir Bir Soma Için Çalisiyoruz'
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürü Burak Aslay, Soma Belediye Baskani Ali Tulup’u makaminda agirladi. Ziyarette, Genel Müdür Yardimcisi Erman Aydinyer, Projeler Dairesi Baskani Bircan Kaynak, Soma Belediye Meclis üyesi Hüseyin Gündogan, Soma Belediyesi Imar Isleri Müdürü Serhat Sevinç ve yetkili personel de bulundu. Soma Belediye Baskani Ali Tulup, kendilerini makaminda agirlayan Genel Müdür Aslay’a tesekkür ederek, Soma’ya Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün tarafindan önemli yatirimlar yapildigini belirtti.

Baskan Tulup, “Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü bünyesinde ilçemizin refah seviyesini yükselten yatirimlara hayat verildi.

Manisa, Büyüksehir Belediyesi olduktan sonra ilçemizin ihtiyaçlari tek tek belirlenerek kalici yatirimlar yapildi. Hizmetleri nedeniyle Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’e Somalilar adina tesekkür ediyorum” diye konustu.



“Gün geçtikçe büyüyen ve gelisen Soma’ya katkida bulunuyoruz”

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay ise, “Soma Belediye Baskanimiza nazik ziyareti nedeniyle tesekkür ediyorum. 17 ilçemizin tamaminda oldugu gibi Soma’mizda da Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün belirledigi hedef ve vizyon dogrultusunda birbirinden önemli projelere hayat verdik. Ilçenin çevresini korumak adina 38 milyon TL yatirim bedeli ile modern bir atik su aritma tesisi kazandirdik. Kirsal kalkinma noktasinda büyük öneme sahip 101 ve 154 mahalle projemiz ile 14 mahallemizin alt ve üstyapisini yeniledik. Soma merkezde yagisli havalarda meydana gelen taskin sorununa yaptigimiz 18 kilometrelik yagmur suyu hatti döseme çalismasiyla son verdik. Ilçe merkezine hizmet veren deponun yerine 7 bin 500 tonluk yeni bir içme suyu deposu insa ettik. Bu sayede, Soma’ya ulasan içme suyunun hem verimini hem de kalitesini artirdik. Merkez Hamidiye Içme Suyu Isale Hatti döseme isimiz ile kesintisiz su için bir önemli çalismayi daha tamamladik. Kirsal mahallelerimizde yer alan 63 adet içme suyu deposunu yeniledik. 25 adet içme suyu sondaji açtik. Sözün özü, Soma’da 112 milyon TL yatirim bedeliyle saymakla bitmeyecek birçok önemli yatirima hayat verdik. Proje üretmeye ve hizmetlerimizi artirmaya devam ediyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün öncülügünde Soma ilçemize yatirim ve hizmetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA