Çöpe Atilan Çuvaldan Yavru Köpekler Çikti

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde çöp konteynerinin kenarina agzi baglanarak birakilmis çuvalin içerisinden 4 yavru köpek çikti. Köpekler, Kadirli Hayvan Barinaginda koruma altina alindi.

Çöpe Atilan Çuvaldan Yavru Köpekler Çikti
Edinilen bilgiye göre, sehir merkezinde bulunan Sehit Kansu Küçükates Mahallesi, Sumbas yolu üzerinde esi ile birlikte yürüyüse çikan Yilmaz Aslan isimli kisi, çöp konteynerinin kenarina birakilmis çuvaldan ses gelince çuvalin yanina gitti. Çuvalin içerisinde bir canlinin hareket ettigini fark eden Yilmaz Aslan, açtiginda çuvalin içerisinde 4 adet yavru köpek oldugunu fark etti.

Polisi arayan Yilmaz Aslan çöpe atilmis 4 yavru köpek oldugunu bildirdi. Olay yerine gelen HAYDI ekipleri yavru köpekleri koruma altina alarak Kadirli Belediyesi Hayvan Barinagina teslim etti. Köpekleri çöpe atilmis çuval içerisinde bulan Yilmaz Aslan, “Sabah esimle beraber yürüyüse çikmistim. Buradan geçerken köpek sesini duydum. Biraz tedirgin oldum. Gittim çuvali açinca köpek yavrularinin atildigini gördüm. Çuvalin agzini açtim. Polisi aradim HAYDI ekibi geldi köpekleri aldi barinaga götürdü. Bu 4 yavru köpegi kurtardigim için mutluyum ayrica insanlarin bu kadar bencil olmasini kiniyorum. Çünkü bu dünya her ne kadar insanlarinsa hayvanlarin da” seklinde konustu.

Kaynak: İHA