Vodafone Business 'Red Tech' Webinar Serisinde Yeni Tehditler Ve Siber Güvenlik Stratejilerini Anlatti

Vodafone Business, ‘Red Tech’ webinar serisinin sekizincisini gerçeklestirdi. Sunulan siber güvenlik çözümlerinin, isletmelerin artan siber saldirilara karsi nasil korunabileceginin izleyicilerle paylasildigi ’Red Tech’ webinarinda, yeni tehditler ve siber güvenlik stratejileri ele alindi.



Vodafone Business, yeni teknolojilere yönelik sundugu çözümleri anlattigi ‘Red Tech’ webinar serisine devam ediyor. Sekizincisi gerçeklestirilen webinarda, dijitallesme ile birlikte artan siber tehditler ve buna karsi isletmelerin kritik altyapilarini koruyacak siber güvenlik stratejilerini nasil belirleyecegi ‘Yeni Tehditler ve Siber Güvenlik Stratejilerini Kurmak’ webinarinda ele alindi.

Risklerin arttigi bu dönemde, isletmeler için 7/24 siber güvenligin izlenmesi ve yeni tehditlere karsi proaktif müdahale saglanmasinin öneminin vurgulandigi webinar, Vodafone Türkiye Kurumsal Kidemli Satis Müdürü Seniha Küçükyilmaz’in açilis konusmasiyla basladi.

Devaminda Bulut ve Siber Güvenlik Satis Müdürü Orkun Dumurcakli, güncel siber tehditleri ve isletmelere verdigi zararlari ele aldi. Bu tehditlere karsi Vodafone Business’in uzman siber güvenlik ekipleri ile destekledigi Siber Güvenlik Çözüm Portföyü hizmetlerinden Siber Güvenlik Operasyon Merkezi ve Güvenli Erisim Yönetimi katilimcilara aktarilarak çözüm demosu gerçeklestirildi.



Hayli genis bir katilim ile gerçeklesen webinari takip eden katilimcilara yapilan ankette, yüzde 70’lik kesim siber güvenlik hizmetlerinin saglayicisini seçerken en önemli faktörün uzman siber güvenlik ekibi oldugu yanitini verdi. Ayrica siber güvenlik odakli bir yatirim yapmadan önce isletmelerin yüzde 40’i bilgi teknoloji alanindaki bir arkadasina danisirken, yüzde 34’ü ise arama motorlarinda siber güvenlik firmalarini arastirdigini belirtti.



Red Tech webinar serisine Metro Ethernet, Red Enerji, Dijital Pazarlama, Bulut Santral konulari ile devam edilecek.
Kaynak: İHA