Otizmli Çocugu Çocuklari Olmayan Çiftin Kaçirdigi Ortaya Çikti

Adana’da dün bir kadin ve erkek tarafindan kaçirilan 5 yasindaki otizmli çocuk Karatas ilçesine bagli bir köye yapilan operasyonla kurtarilirken, çiftin çocuklari olmadigi için olayi gerçeklestirdigi ortaya çikti.

Otizmli Çocugu Çocuklari Olmayan Çiftin Kaçirdigi Ortaya Çikti
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüregir ilçesine bagli Bahçelievler Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Iddiaya göre, 5 yasindaki otizmli Cihan Acil evinin önünde oynarken yanina gelen bir kadin ve erkek çocugun elinden tutup götürdü. Bu anlar ise sokaktaki güvenlik kamerasi tarafindan anbean görüntülendi. Cihan eve gelmeyince sokakta aramaya baslayan ailesi, bulamayinca da polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kameralarindan bir kadin ve erkegin çocugu kaçirdigini, Karatas ilçesine bagli Yesilköy’e götürdügünü belirledi. Polis, jandarma ile irtibata geçerek çocugun bulundugu adresi verdi. Jandarma eve baskin yaparak çocugu kurtardi. Salih I. ve Ilknur Y.’nin resmi nikah olmadan birlikte yasadigi, çocuklari olmadigi için Cihan’i kaçirdigi belirlendi. Zanli kadin ve erkek gözaltina alinirken, küçük çocuk ise saglik kontrolünden geçirildikten sonra aileye teslim edildi.

Anne Emine Acil, “Oglum eve dönmeyince polise haber verip aramaya basladik. Ona bir sey olmus diye çok korktum. Saatler ilerleyince cenazesini aramaya basladik. Daha sonra güvenlik kamerasi ortaya çikti. Kaçiran çiftin ayni mahalleden bir ailenin akrabasi oldugunu görünce hemen harekete geçildi. Çift oglumu çocuklari olmadigi için kaçirmis. Oglum sag salim bulundugu için çok mutluyum” dedi.

Kaynak: İHA