Gördes'te Kitap Okuma Yarismasi Basladi

Manisa’nin Gördes ilçesinde bu yil 6’ncisi gerçeklestirilen, “Gördes Okuyor” kitap okuma yarismasi tanitim programi yapildi.

Gördes'te Kitap Okuma Yarismasi Basladi
Gördes Sevgi yolunda yapilan programa Gördes Kaymakami Muhammed Özyüksel, Belediye Baskani Muhammet Akyol, Il Milli Egitim Müdür vekili Mustafa Akkuyu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Coskun Çelik, ilçe protokolü, okul müdürleri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Kitap okumanin önemi ile ilgili pankartlar tasiyan ögrenciler, yine kitap okumanin önemi ile ilgili sloganlar atti. Katilim saglayan heyet ögrencilerle kisa bir süre sohbet edip kitap okumanin önemi ile ilgili söylesi gerçeklestirdi. 2015-2016 yilinda baslayan kampanya boyunca ögrenciler 142 kitap, yetiskinler 29 kitap okudu. Bu yil kampanyanin 6’inci yilinda ögrenciler 27 kitap okuyacak.

Gördes Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Coskun Çelik, IHA muhabirine yaptigi açiklamada, proje ile okuma faaliyetinin ögrencilerin anlama, anlatim, kendilerini ifade etme ve özgüven kazanma becerilerine katki saglayacagina vurgu yaparak ayni zamanda akademik basariya da olumlu etki saglayacagini belirtti.

Çelik, kampanyaya destek ve katki saglayan Gördes Kaymakamligina, Gördes Belediyesine, derneklere ve sivil toplum kuruluslarina tesekkür ederek, kampanya katilan tüm ögrencilere basarilar diledi.
Kaynak: İHA