Salihli Kizilay'dan Egitime Destek

Manisa’nin Salihli ilçesindeki ihtiyaç sahiplerinin her zaman yaninda yer alan Türk Kizilay Salihli Subesi Gazi Ilkokulu’na Özel Egitim sinifi açti.

Salihli Kizilay'dan Egitime Destek
Türk Kizilay Salihli Subesi Özel Egitim Sinifi Tefrisat Projesi çerçevesinde, Salihli Rehberlik ve Arastirma Merkezi ile birlikte baslatilan proje ile Gazi Ilkokulu Özel Egitim Sinifinin malzeme ve materyal ihtiyaçlarini karsiladi.

Özel Egitim Sinifinin açilisini Salihli Kaymakami Mehmet Kamil Saglam, Salihli Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen, Kizilay Sube Baskani Ahmet Cüneyt Musal, Özel Egitim ve Rehberlik Hizmetleri Sube Müdürü Sedat Koyuncu, Gazi Ilkokulu Müdürü Murat Palta, ögrenciler, Kizilay Gönüllüleri ve veliler birlikte gerçeklestirdi.

Kizilay Salihli Sube Baskani Ahmet Cüneyt Musal, Salihli Kizilay Subesinin birçok sosyal yardim faaliyetleri içerisinde oldugunu bu sosyal yardim faaliyetlerine ilave olarak egitim projelerinin de hayata geçirildigini söyledi.

Musal, egitim projeleri dahilinde Gazi Ilkokulunun özel egitim sinifi tefrisat talebi oldugunu ve bu talebe istinaden Kizilay Genel Merkezinin destegiyle bu sinifin düzenlendigini sözlerine ekledi.

Salihli’deki bir okula daha özel egitim sinifi açilacagini vurgulayan Musal, egitim alaninda okullara destek olmaya ve daha fazla ögrenciye ulasmayi hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: İHA